23948sdkhjf

Grossist bygger nyt domicil

Efter mere end 40 år på adressen Elsenbakken 15 er au2parts Frederikssund vokset ud af lokalerne og bygger derfor helt nyt domicil på adressen Pedersholmparken 9.
Første spadestik er taget til den 1500 kvadratmeter store bygning, der fra ultimo maj/primo juni skal danne rammerne om au2parts Frederikssund. Udover grossistforretning er der også afsat kvadratmeter til værksted med motorrenovering.

- Vi har længe haft et behov for at rykke i nye og større lokaler. Forretningen er inde i en positiv udvikling, og det stiller nye krav til funktionalitet og geografisk placering, der tilsammen gør hverdagen mere effektiv. Vi har i øjeblikket fire varebiler, der hver dag leverer varer til kunderne op til fem gange dagligt. I den forbindelse er det et centralt omdrejningspunkt, at vi ligger tæt på indfaldsveje, så vi hurtigt kan komme frem og tilbage, fortæller en af de to indehavere og daglig leder af au2parts frederikssund, Mik Hansen.

- Med mere end 30.000 varer på lager stiller det også krav til vores fysiske rammer. Vi kan herudover trække på yderligere 200.000 varenumre fra vores centrallager, så gode lagerforhold er et absolut krav, når tingene skal fungere med udpakning og pakning af varer til de enkelte vareture, tilføjer han.

- Vi glæder os til at det nye domicil bliver en realitet. Vi er i dag 13 medarbejdere i afdelingen fordelt på salgskonsulenter, ekspedienter og chauffører. Derfor bliver det en fornøjelse for alle at rykke ind i helt nye lokaler. Samtidig får vi også et stort mødelokale, så vi har mulighed for at holde produktkendskabsaftener for vores værksteder, så de hele tiden kan holdes opdateret inden for deres fagområde, forklarer Mik Hansen.

Udover au2parts frederikssund driver Mik Hansen og Henrik Mortensen også au2parts frederiksværk. Med to store afdelinger i lokalområderne sikrer grossistforretningerne varer til værkstederne, så der ikke opstår spildtid på liftene.

De to forretninger er, som navnene siger, en del af den landsdækkende grossistkæde au2parts, der arbejder tæt sammen om uddannelse, indkøb, salg og markedsføring af reservedele og værktøj fra nogle af Europas førende OE-reservedelsleverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078