23948sdkhjf

Firedobbelt sejr til Mercedes

DTM serien åbnede sæsonen med det traditionelle løb på Hockenheim banen, hvor de 78.000 tilskuere blev vidne til suveræn kørsel af Mercedes kørerne. Engelske Gary Paffett, der tidligere har vundet DTM, vandt foran tyske Bruno Spengler, engelske Jamie Green og tyske Paul di Resta, alle i Mercedes C.

For Audi var sæsonstarten uheldig med flere punkteringer undervejs. Martin Tomczyk, Audi A4, førte løbet, men punkterede på det ene baghjul. Det samme overgik franske Alexander Premat, Audi A, da han lå placeret som nummer to, og svenske Mattias Ekström, der også tidligere har vundet DTM for Audi, blev kaldt i pit én omgang for tidligt af Audi ledelsen, hvilket betød, at han skulle i pit en ekstra gang. Han sluttede på en sjetteplads efter den bedste Audi-kører Mike Rockenfeller, og foran vinderen de sidste to år Timo Scheider, Audi. "Meget frustrerende og uheldigt", udtalte Audi chefen Wolfgang Ulrich.

Ralf Schumacher, Mercedes, blev nummer 10, og den tidligere Formel 1 kører David Coulthard, ligeledes Mercedes, nummer 13. Det var hans første løb i DTM.

Vi skrev forleden, at det sidste løb i kalenderen er et opvisningsløb i Shanghai, men det er årets finale efter løb i fem lande, og afvikles den 31. oktober. Næste DTM løb er Valencia den 6. juni.