23948sdkhjf

Ajour med alverdens autobranche

93-ÅRIGE EILEEN LOVETT har købt sin Ford nummer 23, siden hun første gang i 1929 købte den første Ford - hos den samme forhandler i Galway, Irland.

SKODA HAR PRÆSENTERET en ny 1.2 TSI 105 hk motor i Octavia-serien, og 1.6 TDI 105 hk med syvtrins dobbeltkobling DSG transmission.

HONDA VIL OPFØRE endnu en fabrik i Kina i samarbejdet med Dongfeng Motor Group Co. Fabrikken skal stå klar i slutningen af 2012 med en årlig kapacitet på 60.000 biler.

FORD HAR FREMSTILLET 100.000 Kuga i Saarlouis efter små to år.

CONTINENTAL VIL ANSÆTTE omkring 1000 nye medarbejdere direkte fra højskolerne i år. Heraf skal de 250 arbejde hos Conti i Tyskland.

SUZUKI I DANMARK har introduceret et låne-produkt, der giver budgetsikkerhed ved leasing, som starter ved 1595 kroner per måned for den lille Alto.

I STRIBEN AF hædersbeviser til Porsche Panamere har læserne af det anerkendte bilblad Auto, motor und sport nu også valgt Panamera som den bedste model i luksus segmentet. Produktionen rundede sidste år 10.000 enheder.

CANADISK-ØSTRIGSKE MAGNA, der mistede muligheden for at overtage Opel, vil åbenbart ekspandere. Magna har budt på transmissionsselskabet Getrag i Ludwigsburg.

CITROËN OG PEUGEOT i PSA satser på at nå otte procent af markedet i Kina i 2016. Det blev oplyst forleden, da man lancerede Peugeot 408 i Beijing.

CAMPISTERNES BIBEL, DCU’s Campingårbogen 2010, er udkommet. Der er mere end 800 siders information om 2000 campingpladser i Danmark og Europa, samt gode råd og vejledning omkring alt der vedrører campinglivet. Den kan købes hos boghandlere, på campingpladser og turistkontorer for 115 kroner.

GENERAL MOTORS ER åben for nye partneraftaler indenfor batterier, elektriske motorer og anden elektronik.

VENEZUELAS KONTROVERSIELLE og socialistiske præsident Hugo Chavez har på forholdsvis pæn måde truet Toyota og stillet spørgsmålet, hvorfor de ikke fremstiller biler i Venezuela med træk på alle hjul, som der er så stærkt brug for i landet.

YAMAHA I DANMARK vil igen være størst i Danmark efter 2009 med en markedsandel på andenpladsen efter Suzuki. Der er netop lanceret flere tilbud såsom fem års tryghedsgaranti og andre tilbud.

VW SER PÅ EN ny fabrik i Kina, som skal fremstille Seat biler. VW har allerede fire fabrikker i Shanghai, Nanjing, Changchun og Chengdu, der blandt andet fremstiller Jetta, Bora, Sagitar og Audi modeller med mere.

DEN TRUNGE TRANSPORT med lastbiler gik sidste år tilbage med 11,2 procent i Tyskland.

ALFA ROMEO FYLDER i år 100 år og fejrer jubilæet med den lille MiTo til en specialpris på flere markeder.

KIA SATTE SIDSTE år ny salgsrekord med 1.651.920 biler. Det var 20 procent mere end i 2008.

DE BELGISKE FAGFORENINGER sagsøger General Motors og Opel for at lukke fabrikken i Antverpen og flytte produktionen til Tyskland.

FORD TRANSIT CONNECT er kåret som Truck of the year i USA af 49 journalister. I USA fås bilen med en pakke bestående af trådløs computer med internetforbindelse i instrumentpanelet, bluetooth håndfri og navigation, der gør det muligt at udskrive fakturaer, tjekke varebeholdning og downloade dokumenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078