23948sdkhjf

Sponsor for svømmekomet

FTZ har lavet en toårig aftale med Rikke Møller Pedersen.
Danmarks største autogrossist, FTZ Autodele & Værktøj A/S, med 825 medarbejdere og hovedsæde i Odense, har lavet en aftale med Danmarks store svømmetalent, Rikke Møller Pedersen. Parterne har foreløbig indgået en toårig sponsoraftale.

- Med Rikke inde i folden spøger vi nu lidt med, at vi nu er flot eksponeret "til lands og vands". På det faste underlag gennem vores store og succesrige samarbejde med vores "badminton-dronning", Tine Rasmussen, et sponsorat som i øvrigt løber helt frem til OL i London i 2012. I det våde element nu med Rikke Møller Pedersen, som vi også gerne ser bliver et langtidsforhold, udtaler FTZ's adm. direktør, Jens Sørensen.

- Vi er mest til de individuelle sportsgrene og sportsudøvere. Her går vi også efter de helt rigtige profiler og helst efter personer med positiv udstråling. Her må vi sige, at Rikke passer perfekt ind. Hun har med sit EM-guld og mange andre rekorder vist vejen, ligesom hun med sine bare 20 år allerede nu har bevist, at flid og seriøsitet er resultatskabende - noget vi også forsøger at udleve hos FTZ hver eneste dag, siger Jens Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11