23948sdkhjf

Auto Teknik 2010 på ny adresse

Hallerne i Odense Congress Center bliver rammen om autobranchens fagmesse i 2010 den 26.-28. august.
Mere centralt i landet kan det ikke være, når Auto Teknik 2010 den 26. august åbner for en tre dages fagmesse i Odense Congress Center (OCC). Det er flere udstillere enige om, lige som de er enige om, at man ikke nødvendigvis skal holde fast i enhver tradition.

- Vi glæder os til at prøve noget nyt i Odense, men først og fremmest ser vi frem til en lejlighed, hvor vi kan præsentere alle nye Bosch-produkter for de danske værksteder. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver tre travle dage, siger salgschef Hans Godske fra Bosch til Motor-magasinet.

Direktør Lars From fra Mekonomen er også tilfreds med placeringen.

- Vores overvejelser gik i retning af at lave et solo-arrangement netop i OCC, men da arrangørerne meldte ud om Auto Teknik 2010, lagde vi planerne på hylden, siger Lars From.

Fra AUTIG meldes der om, at brancheforeningen har modtaget adskillige positive tilkendegivelser på placeringen, og at man er fortrøstningsfuld med hensyn til tilslutningen, selv om krisen endnu sidder i kroppen på de fleste.

Fornyelse

Placeringen i Odense skyldes ikke utilfredshed med Fredericia Messecenter, men blot et ønske om signalere fornyelse på flere planer, lyder det fra projektchef Carina Bruun fra Danske Fagmesser.

- Når en række udstillere fra branchen udtrykker ønske om at afprøve et nyt sted, støtter vi naturligvis op om det, ligesom vi er i gang med planlægningen af forskellige tiltag, der kan sikre en spændende fornyelse af messens koncept, siger hun.

Arrangørerne oplyser i øvrigt, at det første møde i messekomiteen vil finde sted den 3. februar, og lejligheden benyttes samtidig til at invitere fagmessens udstillere til at deltage i messekomiteens arbejde med at skabe en begivenhed, der kan trække et stort publikum.

Interesserede udstillere er velkommen til at kontakte projektchef Carina Bruun på telefon 44 85 73 66.

Tilmeldingsmateriale til fagmessen vil blive udsendt i februar måned og kan i øvrigt rekvireres hos Danske Fagmesser på det nævnte telefonnummer eller på mail til cb@fagmesser.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094