23948sdkhjf

Shop i shoppen til drift

Dækimporten i Horsens åbner specialafsnit i forretningen og på nettet dedikeret til drift, streetrace og 402m.
Speedshoppen.dk er et nyt tiltag fra Dækimporten, som synes der manglede en butik i Danmark, som tager sig specielt af folk, der bygger biler til drift. Derfor har Dækimporten lavet en shop i sine eksisterende lokaler på Hattingvej i Horsens.

- Vores målsætning for Speedshoppen.dk er at skabe en butik med et fedt miljø, have gang i en masse projekter selv og hjælpe folk med at komme videre med deres bilprojekter. Vi vil i Speedshoppen gerne være en del af streetrace og drift miljøet, så derfor vil vi være at finde til mange af disse arrangementer, siger David "Ortega" Olesen, som er daglig bestyrer af forretningen.

Udover stumper til drift, 402m og Streetrace satser Speedshoppen.dk også på bilstereo. Forretningen sælger dele til alle typer biler, men hovedsageligt japanske. Det er for eksempel dele til undervogne, bremsekit, power kits, turbo kits, intercoolere, udstødninger, værktøj, olie, race benzin, kørerdragter og brugte stumper. Samt - naturligvis - dæk og fælge.

- Speedshoppen er det udtryk, man bruger i USA om den lokale butik, der handler med tuningsdele, fælge, undervogne, olie og så videre. Så derfor lå navnet lige til højrebenet, syntes vi, supplerer indehaver Martin Boye. Han overtog firmaet i 1997 og har i flere år arbejdet inden for bilbranchen på forskellige områder. Martin Boye stod blandt andet bag Jens Nybos Top Fuel Dragracing Team, som vandt Europamesterskabet i verdens hurtigste motorsport i 1995 og 1996.

Parallelimport

Dækimporten Horsens, der sælger til flere biludstyrsforretninger i landet, herunder BilXperten, blev startet i 1986 og har siden haft som mål at sælge til lavest mulige priser i kraft af parallelimport af godkendte kvalitetsvarer.

Virksomheden oplyser at være en af Danmarks største forhandlere af alufælge og har siden sin start været blandt pionererne - endda med egen import direkte fra fabrikkerne - og er i dag agent for fælgfabrikanterne Mille Miglia, RC design og Brock. I de senere år har virksomheden udvidet sit sortiment til også at omfatte bilstereo, navigation, styling, lattergas og sænkning.

Butikken i butikken åbner den 13. februar med pølser, cola, babes og en masse gode tilbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079