23948sdkhjf

Fælles it-løsning hos 31-forhandlere

Toyota Danmark vælger samlet it-løsning fra ADP.
Toyota Danmark og ADP har indgået en kontrakt, der bevirker, at alle Toyotaforhandlere fremover vil benytte ADP's Dracar som it-løsning til deres forretninger.

- Toyota Danmark har ønsket at indgå en strategisk samarbejdsaftale med én leverandør for at opnå ensartethed og sikre, at forhandlerne har den mest optimale it-løsning, der samtidig understøtter alle Toyotas krav om at kunne levere den bedst mulige kundeservice og højeste kvalitet til kunderne, siger Niels Sværke, it-chef hos Toyota Danmark.

Aftalen er ASP-baseret, hvilket betyder, at alle forhandlerne bliver tilknyttet ADP's datacenter i Vejle.

Dermed kan man undgå lokale servere, og alle programmer kan afvikles direkte i datacenteret, således at den enkelte forhandler ikke selv skal investere penge i servere og bruge tid på vedligeholdelse og opdateringer. Officepakken, e-mail håndtering og lignende er også en del af aftalen.

Udover de 31 forhandlere er der også 9 autoriserede Toyota service værksteder tilknyttet aftalen

Strømbesparelse

- Det er en stor fordel for vores kunder, når de har en ASP-løsning. Det giver dem langt mindre IT-relateret arbejde i det daglige og giver dem en unik mulighed for at fokusere 100 procent på deres kerneforretning og sikrer en endnu højere kundeservice, fortæller Ib Kimose, ADPs salgschef.

Datacenter-løsningen giver ligeledes den fordel, at brugerne kan benytte såkaldte tynde klienter, der er små computere, der er billige i indkøb og kræver et minimum af vedligeholdelse.

I forbindelse med indgåelsen af aftalen har det været vigtigt, at man hele vejen igennem har fokuseret på en miljørigtig løsning, der udnytter den nyeste strømbesparende teknologi.

Ved helt at kunne undgå lokale servere og ved at bruge tynde klienter kan der spares op imod 80 procent strøm. Dette er helt i tråd med Toyota's strategi om at være forrest, også når det gælder minimering af CO2 udledningen". Derudover har ADP kunnet tilbyde en avanceret printløsning, der er fuldt integreret og reducerer både forbrug af papir, forbrugsstoffer og strøm.

Aftalen omfatter cirka 1000 brugere, og implementeringen hos de enkelte forhandlere er begyndt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125