23948sdkhjf

Au2parts åbner to nye afdelinger

Aabenraa og Skive får au2parts grossister, og kæden ansætter mange nye medarbejdere.
To nye au2parts afdelinger åbner i kølvandet på Mekonomens lukninger.

- Vi har som en ren dansk grossist længe haft ønske om at åbne nye afdelinger i henholdsvis Aabenraa og Skive, og med lukning af Mekonomens afdelinger var det nu, at det skulle ske, siger au2parts direktør Niels K. Skak.

- Når vi skal åbne nye afdelinger er det meget vigtigt for os, at vi har nogle gode medarbejdere, som har stor lokal forankring, indsigt i branchen og kender kunderne. Det har vi nu fået mulighed for i de to byer, Skive og Aabenraa, tilføjer han.

De to nye afdelinger er en del af henholdsvis au2parts østjylland og au2parts sydjylland.

Lokalkendskab

I Aabenraa er det to medarbejdere fra Mekonomen i Aabenraa, Peter Krag og Preben Boysen, der er initiativtagere til den nye afdeling. De har begge et stort lokalkendskab til kunderne og har begge været i branchen i mange år.

I Skive er det initiativtagere fra såvel Mekonomen som FTZ, der står bag den nye au2parts grossist.

Som afdelingsleder er det Lene Nielsen, der kommer fra FTZ, samt Per B. Olsen, der bliver kundeansvarlige, samt ekspedienterne Jacob Iversen og Jesper Lauritsen - de tre sidstnævnte kommer fra Mekonomen.

- Aftalerne med de nye initiativtagere er kommet meget hurtigt, og vi har endnu ikke fundet lokaler til indretning af lagre med mere. Vi er nu i gang med at finde egnede lokaler, og indtil de er fundet, vil vi betjene kunderne fra vore nabobyer Haderslev og Viborg, forklarer Niels K. Skak.

- Vi har etableret nye vareture fra nabobyerne, således at vi i en vis udstrækning kan betjene kunderne, indtil vi snarest kan etablere en egentlig afdeling i byerne. Når vi først har fundet de rigtige lokaler, tager det normalt ikke længe at få indrettet lageret og få varerne på hylderne. Vi har jo opnået en vis erfaring herfor de senere år, hvor vi hvert år har åbnet to nye afdelinger, tilføjer han.

De fysiske afdelinger ventes klar i løbet af første kvartal af i år.

41 afdelinger

Med de to nye afdelinger når au2parts kæden op på 41 afdelinger landet over - og ikke 42 - idet den lille afdeling i Nakskov er udtrådt af kæden per 1. januar - her serviceres kunderne nu fra Nykøbing F.

Udover etablering i de to nye byer, har au2parts også ansat mange nye medarbejdere - kundeansvarlige, ekspedienter og chauffører - til at klare den forventede omsætningsstigning, der kommer efter at Mekonomen har lukket næsten alle deres afdelinger, ligesom der er indsat ekstra biler.

- Vore lagre er ligeledes blevet opjusteret, så vi ikke kommer i nogen form for mangelsituation over for vore mange trofaste kunder, fastslår Niels K. Skak.

Tredje værkstedskæde

I kølvandet på Mekonomen-lukningen oplyste Niels K. Skak på online-fagavisen inden jul, at au2parts har fremskyndet etableringen af en tredje værkstedskæde ved siden af AutoPartner og Teknicar først i 2015.

- Men vi forcerer det ikke - sagen vurderes i løbet af januar, siger au2parts-direktøren her i det nye år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095