23948sdkhjf

Kåring med overraskelse

Årets Metal Mekanikerlærling 2015 blev Rasmus Storgaard, som både kan se frem til Skills-deltagelse og en tur til et stort motorsportsarrangement.
Først da lærling Rasmus Storgaard, der er lære hos Nellemann i Viby ved Århus, svingede ind ad værkstedsporten i den Mondeo, han og værkføreren var ude at prøvekøre, gik det op for ham, at der var noget i gærde. Pressen, repræsentanter for Dansk Automobil Sports Union (DASU), Dansk Metal, kolleger og andre fra Nellemann stod parat med blomster og taler for ungersvenden, som absolut ingen anelse havde om, at han var blevet kåret til Årets Metal Mekaniker 2015.

- Mine kolleger, værkfører og andre i firmaet har gået meget stille med dørene, for jeg vidste absolut intet om det. Overraskelsen er stor, og jeg er glad for, at æren er tilfaldet mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem og fortælle mine forældre og vennerne om det, lød det fra en glad og lidt forlegen Rasmus Storgaard.

Ingen tvivl

Carl Mahler fra Dansk Metal var én fra dem, som var med til at udvælge kandidaterne. Ud af samtlige afdelinger af Dansk Metal havde omkring 20 indstillet en lærling til titlen som Årets Metal Mekanikerlærling.

- Fra vores side vægter vi det faglige, og det gør vi på basis af det, vi får fra de værksteder, som har nomineret en kandidat. Vi er dog ikke de eneste i udvalget, og fra anden side vægtes det menneskelige aspekt, så vi på dem måde får det hele med. Her var der en god faglig begrundelse, for Rasmus Storgaard blev først nummer et i det århusianske mesterskab og siden etter i de regionale mesterskaber om at komme med til Skills danmarksmesterskabet. Samtidig var det menneskelige aspekt også på plads og i orden, og derfra var valget ikke svært, sagde Carl Mahler ved arrangementet.

Hædres flere gange

Og der er mere i vente for Rasmus Storgaard. Den 14. januar afholdes Dansk Motorsports Prisuddeling i Cirkusbygningen i København, og her vil Rasmus Storgaard igen blive hædret. Med i titlen som Årets Metal Mekanikerlærling hører også en rejse med ledsager til et af de store internationale motorsportsarrangementer, hvilket er endnu ikke fastlagt, men tidligere har det været VM i rally og en afdeling af VM for standardvogne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08