23948sdkhjf

2015 bliver også premiumbilernes år

Blandt de vigtigste nyheder i klassen for store familie- og firmabiler er de dyrere Audi A4 og Skoda Superb. Men også Jaguar vil være spiller i denne klasse og lancerer derfor sin nye XE.
Ny Ford Mondeo og ny Volkswagen Passat blev jo dybest set præsenteret sidste år – så som nyheder er de jo allerede kørt. Det ændrer dog ikke på, at salget af dem begge først for alvor tager fat i år. Begge modellerne stræber opad og vil gerne markere sig som "næste-premiumbiler".

Men netop her kommer tre stærke nyheder dette modelår: Først og fremmest er 2015 året, hvor den nye Audi A4 bliver præsenteret. Og så kommer den nye udgave af Skoda Superb, der fortsætter som klassens absolutte "raum-wunder", men nu også med former, der smager langt mere af premium end nogen sinde før.

Og øverst på prestige-stigen i klassen kommer den nye Jaguar til at stå med sin XE, som den hedder. De første billeder og de første biler på udstillinger viser, at XE vil føre sig frem med store hjul, med store motorer og som absolut BMW 3-modstander. Så interessant er det, at bilåret 2015 bliver dét, hvor to så forskellige mærker som Skoda og Jaguar mødes i samme boksering.

Det bliver dermed yderligere hårdt at være Ford Mondeo og Volkswagen Passat – og det endnu inden salget for alvor er kommet i gang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111