23948sdkhjf

Branchen mødes for at forhindre tyverier

Forhandlermøde om problemet med tyverier, og hvad man kan gøre for at gøre livet sværere for tyvene, tirsdag den 20. januar i Aabenraa kl. 10-12.
Bilforhandlerne i hele landet har længe været plaget af tyverier af alt fra airbags til katalysatorer til sidespejle. Hårdest ramt er områderne langs motorvejen i Syddanmark, Trekantsområdet og på Fyn.

AutoBranchen Danmark arrangerer derfor et forhandlermøde om problemet med tyverier, og hvad man kan gøre for at gøre livet sværere for tyvene. Det finder sted tirsdag den 20. januar 2015 i Aabenraa kl. 10–12 på Best Western Hotel Europa, H P Hanssens Gade 10 i Aabenraa, hvor alle er velkomne.

- Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at dæmme op for problemet med tyverier fra pladserne. Derfor har vi arrangeret mødet i Aabenraa, hvor både forhandlere, politi og forsikring udveksler erfaringer og gode råd om at undgå tyverierne, fortæller adm. direktør i AutoBranchen Danmark, Jens Brendstrup.

- Det er nok desværre umuligt helt at undgå tyverier, når vi har værdifulde varer stående udendørs om natten, men hvis vi kan minimere problemet er vi kommet et godt stykke. Derfor har vi gjort arrangementet gratis, for at så mange som muligt tilmelder sig. Desuden planlægger vi at holde et tilsvarende arrangement i Københavnsområdet i løbet af vinteren, siger Jens Brendstrup.

Mødet vil komme rundt om en lokal forhandlers erfaringer med at dæmme op for problemet, der vil være et indlæg fra F&P, en sikringsekspert vil komme med gode råd til sikring af pladserne, og endelig vil politiinspektøren for Sydøstjyllands Politi, Steen Edeling, diskutere, hvad man kan gøre med dialog og videndeling blandt forhandlerne, og hvad vi som branche kan gøre for at minimere problemet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078