23948sdkhjf

Leverandør flytter til større lokaler

Efter 35 år flytter Jens Linde A/S adresse i Vejle og fordobler sin lagerkapacitet.
Hos den rådgivende leverandør til auto- og transportbranchen, Jens Linde A/S, har der længe været kamp om pladsen i lokalerne på Bødkervej i Vejle. Administrationen og salgskontoret sidder næsten oven på hinanden, og der er ikke plads nok på lageret eller værkstederne. Derfor flytter firmaet til større, lyse og mere miljøvenlige faciliteter som giver positiv energi til væksten. De nye lokaler ligger på Karen Blixens Vej i Nord Vejle, og det er nemt tilgængeligt fra motorvejen. De nye lokaler betyder en fordobling af lagerkapaciteten, som nu kommer op på 2700 kvadratmeter, mens administrationen får 500 kvadratmeter at indrette sig på mod 350 kvadratmeter i de tidligere lokaler.

- Vi er allerede begyndt at flytte dele af lageret, og efter nytåret flytter vi administrationen over et par hektiske dage. Derfor holdervi også lang juleferie fra d. 19. december til d. 5. januar, så vi er helt klar til at servicere kunderne, når vi vender tilbage efter nytår, oplyser firmaets marketingansvarlige Kristina Høj Hansen.

Hun oplyser, at kunderne ikke kommer til at mærke det store til flytningen.

- I en periode vil der være lager på begge adresser og selvfølgelig kan der forekomme flytte-forvirring, som vi håber i vil bære over med. Men kunder såvel som leverandører vil få besked om, hvor varer skal hentes/leveres, indtil alt er på plads på Karen Blixens Vej.

Bliver landsdækkende

- 2015 bliver et år, hvor udvikling er i højsædet. Jens Linde A/S skal gøres mere fleksibel og salgsorienteret til gavn for vores kunder. Vi har lige indgået en større samarbejdsaftale hvor vi er blevet landsdækkende på bilindretning, og vi har planer om at indgå flere partnerskaber på tværs af brancher i løbet af 2015. Kunderne er i fokus med vores nye partnerskaber som vi udbygger med hensigten om at gøre hverdagen nemmere, siger Kristina Høj Hansen.

Når foråret kommer, lukker firmaet dørene op for en vi-er-på-plads-festlighed, og hvor kunder og samarbejdspartnere vil blive inviteret.

Jens Linde A/S er en rådgivende leverandør til industrien og transportbranche og har specialiseret sig inden for værkstedsudstyr, overfladerensning, ventilation/udsugning samt bilindretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109