23948sdkhjf

Den originale solcelledrevne parkeringsskive er fortsat en ener på markedet!

I en tid hvor bæredygtighed og miljøvenlige løsninger er i højsædet, træder en dansk virksomhed frem med et enestående produkt. Den solcelledrevne parkeringsskive, ParkOne Solar, er ikke kun et teknologisk fremskridt, men også et symbol på Needit Denmark’s engagement i en grønnere fremtid.

Bag dette revolutionerende produkt står Needit Denmark, som har været markedsledende i 13 år. Virksomheden er kendt for at kombinere stabilitet og kvalitet og forene design og gode priser. Needit Denmark har taget flere skridt mod en grønnere industri, og den solcelledrevne parkeringsskive er blot et af flere strategiske tiltag i denne retning.

Der findes ikke andre elektroniske parkeringsskiver i Danmark, som både kører på og oplades af solenergi. De andre produkter på markedet med integrerede solceller, er alle forsynet med et éngangsbatteri som skal udskiftes løbende, ellers stopper p-skiven med at virke og forbrugeren risikerer dermed en p-afgift i forruden. Så med andre ord, batteriet skal skiftes præcis som på andre p-skiver med engangsbatteri. Men ParkOne Solar drives og oplades udelukkende af solcelleenergi, så der skal ikke skiftes batteri en eneste gang i hele produktets 20 års levetid, fordi det indbyggede genopladelige batteri aldrig skal skiftes. Dette gør den ikke kun mere bekvem for brugeren men også mere bæredygtig end sine konkurrenter og dermed en vaskeægte solcelledrevet p-skive Peter Vikkelsø Skou, CEO hos Needit Denmark

ParkOne Solar er unik på markedet af flere grunde. Først og fremmest drives og oplades den udelukkende af solenergi, hvilket eliminerer behovet for udskiftning af batterier og reducerer de klimamæssige hjulspor.

”Der findes ikke andre elektroniske parkeringsskiver i Danmark, som både kører på og oplades af solenergi. De andre produkter på markedet med integrerede solceller, er alle forsynet med et éngangsbatteri som skal udskiftes løbende, ellers stopper p-skiven med at virke og forbrugeren risikerer dermed en p-afgift i forruden. Så med andre ord, batteriet skal skiftes præcis som på andre p-skiver med engangsbatteri. Men ParkOne Solar drives og oplades udelukkende af solcelleenergi, så der skal ikke skiftes batteri en eneste gang i hele produktets 20 års levetid, fordi det indbyggede genopladelige batteri aldrig skal skiftes. Dette gør den ikke kun mere bekvem for brugeren men også mere bæredygtig end sine konkurrenter og dermed en vaskeægte solcelledrevet p-skive” forklarer Peter Vikkelsø Skou, CEO hos Needit Denmark.

Design og funktionalitet går hånd i hånd

En af de mest iøjnefaldende egenskaber ved parkeringsskiven er dens æstetiske design. Det er skabt af den danske designer John Sebastian, som er vant til at samarbejde med store brands som Georg Jensen, Samsung og Bang & Olufsen. Den solcelledrevne parkeringsskive ParkOne Solar er derfor mere end blot en funktionel enhed, men også et stilfuldt tilbehør til ethvert køretøj. Den er fremstillet med glasfront og med mulighed for at påtrykke ”brands” bil logoer og navne, kan den tilpasses enhver virksomheds behov.

”ParkOne Solar er slankere end de andre lignende produkter på markedet, og så er hele fronten lavet i glas. Den smyger sig på en måde til ruden, hvilket giver et eksklusivt og skarpt udtryk. “Skiven er coated med et UVfilter, der gør, at skiven holder sit skarpe udtryk og farve selvom den udsættes for ekstreme varme og kulde grader år efter år,” siger Peter Vikkelsø Skou.

Parkeringsskiven er ikke kun et symbol på innovation og bæredygtighed, men også et praktisk redskab for både enkeltpersoner og virksomheder. Ved at benytte solcelleteknologi i hverdagsprodukter som denne skive, kan vi alle bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Med ParkOne Solar viser Needit Denmark vejen mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid og beviser at æstetik og den bæredygtige agenda sagtens kan forenes.

Needit Denmark arbejder fortsat med at udvikle flere grønne tiltag. Virksomhedens næste skridt er at udvikle flere af deres produkter i genbrugsplast og samtidig bibeholde produkternes gode egenskaber og holdbarhed.

NEEDIT DENMARK

  • ParkOne Solar opfylder de skrappeste krav til driftssikkerhed og er godkendt af Trafikstyrelsen i Danmark
  • Needit Denmark er en virksomhed med speciale inden for udvikling og design af produkter og services til hjem og bil.
  • Needit Denmark udbygger løbende sit sortiment og lancerer 1-2 nye produkter om året.

Kilde: Needit Denmark

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078