23948sdkhjf

Opsagt Renault-forhandler skal sælge biler fra K.W. Bruun

Den første af de fyrede Renault-forhandlere er skiftet til K.W. Bruun. Dermed er vejen banet for flere skift blandt Renault-forhandlere, der savner et eller flere nye mærker.

Bilimportøren K.W. Bruun har indgået aftale med Helsingør Bilhus om salg og autoriseret service og af ikke mindre end fem bilmærker fra K.W. Bruun.

I oktober sidste år sagde Renault farvel til 20 forhandlere, der fra 1. maj ikke længere har nye biler fra Renault og Dacia i salgslokalerne. Inden fyringerne bestod RN Danmarks netværk af 59 udsalgssteder fordelt på 25 forhandlerkontrakter.

Efterfølgende har der været flere møder mellem udvalgte opsagte forhandlere og K.W. Bruun.

K.W. Bruun har siden et fælles informationsmøde med de opsagte Renault og Dacia forhandlere ført forhandlinger med Michael Therkildsen, der er indehaver af Helsingør Bilhus og disse forhandlinger er mundet i en samarbejdsaftale og betyder samtidig åbningen af et stort multibrand bilhus med mærkerne Peugeot, Citroen, Opel, Hongqi og Voyah. Den officielle opstart er 1. marts 2024.

Vil samarbejde med flere forhandlere

- Jeg er yderst glad for at kunne byde velkommen til en så stærk og erfaren forhandler som Michael Therkildsen, der har en trackrecord, som er meget imponerende med bl.a. opbygning og drift af et netværk på fem succesfulde bilhuse, siger Retail Direktør Kurt S. Jensen, K.W. Bruun. Han fortsætter:

- Jeg ser frem til at få Michael Therkildsen og hans dygtige folk ind i vores netværk. De har bevist gennem mange år, at de både kan og vil drive en succesfuld virksomhed og jeg har store forventninger til det fremtidige samarbejde.

I den nærmeste fremtid ventes flere af de opsagte Renault/Dacia-forhandlere at blive en del af K.W Bruuns store net af forhandlere.

- Der pågår stadig forhandlinger med andre tidligere Renault-forhandlere, siger Hanne Langsig Sørensen, Head of Group PR, K.W. Bruun Automotive A/S.

Nye skilte og indretning venter

Hos Helsingør Bilhus glæder man sig til at få ny mærker ind i forretningen, når nybilssalget af Dacia og Renault ophører. Forretningen sælger også Nissan og her går filialchef Christoffer Monberg og venter på den opsigelse, som Nissan’s danske organisation har varslet vil komme til alle forhandlere inden længe. Om Nissan fortsat skal sælges hos Helsingør Bilhus i det kommende forhandler-net ved han ikke.

- Men så snart vi har de nødvendige skilte, går vi i gang med at indrette og bygge om til de nye mærker. Jeg forventer, at der skal sælges en del flere biler, for markedsandelen er meget større på de nye mærker, end hvad vi har været vant til. Derfor skal vi også udvide antallet af medarbejdere, siger han.

Christoffer Monberg har været filialchef hos Helsingør Bilhus i omkring et års tid og inden da har han bl.a. haft en karriere hos Semler. Seneste hos Seat i Birkerød, hvor han bl.a. var med til at åbne Cupra-afdelingen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062