23948sdkhjf

Nye job hos Wefleet, SBS Automotive og F&P

Ugens jobskifte i den danske autobranche

SBS Automotive

Poul Toftegaard Pedersen starter 1. december hos SBS Automotive A/S som Sales Manager, primært med ansvaret for det danske marked. Han ser frem til en turné rundt i landet for at lære kunder, kolleger og samarbejdspartnere at kende.

Poul Toftegaard Pedersen sagde i august sit nye job som op som salgschef hos Budweg Caliper A/S efter få måneders ansættelse. Inden da har han gennem en årrække haft en karriere hos flere grossister, herunder som salgschef/landechef hos Nordic Supply ApS, Concept Manager hos AD Sverige, afdelingsleder hos au2parts, salgs- og konceptchef hos AD Danmark og tilsvarende hos FTZ.

Wefleet

Startup-firmaet Wefleet, der leverer digital flådestyring, har ansat journalist Tanja Pinderup Hessner, der skal varetage kommunikation, herunder pressemeddelelser, publikationer og online markedsføring.

Tanja Pinderup Hessner har sammen med sin familie fået en ”once in a lifetime” mulighed for at bo og arbejde i USA. Men som digitalt firma gør det ingen forskel om hun sidder ”over there eller i Vejle, hvor frimaet hører hjemme. Det er Auction Group, Byens Bilpleje og Dansk Auto Logik, der i samarbejde har skabt den digitale aktør Wefleetet, som er et værktøj til at styre alle aktiviteter og arbejdsgange omkring flådehåndtering.

Forsikring og Pension

Forsikring og Pension (F&P) har afholdt generalforsamling og konstituerende bestyrelsesvalg, hvor der bl.a. skulle findes et nyt formandskab, da Laila Mortensen og Søren Boe Mortensen har bestridt posten i fire år og derfor ikke kunne genvælges.

Ole Krogh Petersen, fra pensionsselskabet PFA blev valgt som ny som ny formand. Som næstformænd blev valgt Hasse Jørgensen fra Sampension og Rasmus Werner Nielsen fra Alm. Brand Group. Ud over at F&P har fået et nyt formandskab, var der en vedtægtsændring på generalforsamlingen, som muliggør, at F&P fremadrettet også kan løse opgaven som arbejdsgiverorganisation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109