23948sdkhjf

CarBuddii og BILINFO: Den Perfekte Integration til Bilbranchen

CarBuddii er en brugervenlig softwareløsning til hele bilbranchen, som er særligt kendt for sin innovative app, der muliggør, at forhandleren hurtigt og nemt kan generere digitale køresedler i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen, indhente kundesamtykker og effektivt håndtere leads. På den anden side er BILINFO bilbranchens mest velkendte platform, der effektivt hjælper bilforhandlerne med annoncering af biler, tilbudsgenerering, finansiering og sagsbehandling.

Det bedste af to verdener

Integrationen har været efterspurgt, og nu kan bilforhandlere se frem til en smidig og enkel arbejdsproces fra den første kundehenvendelse til den endelige underskrevne slutseddel. Allerede nu kan brugere af Bilinfo og CarBuddii nyde godt af den nye integration, som markerer begyndelsen på et spændende samarbejde.

Integrationen skal øge bilsalget

Med CarBuddii's app kan bilforhandlere nu nemt håndtere de indkomne leads fra Bilbasen og DBA via mobilen. Kundeoplevelsen optimeres via hurtig salgsopfølgning med direkte påmindelser i appen og bistår til at nedbringe salgstiden. Når kunden besøger forhandleren til en prøvetur, er arbejdet digitaliseret på sælgerens mobil. Med appen udfyldes de nødvendige dokumenter, herunder vanvidserklæringen og den digitale køreseddel ved scanning af kundens kørekort. Herefter formidles kundedata til BILINFO, hvor sælger kan færdiggøre salget gennem finansieringsberegning og udfyldelse af slutseddel.

Søren Eliasen, Product Manager hos BILINFO, udtaler: “Dette samarbejde er en naturlig forlængelse af vores eksisterende software til bilbranchen. CarBuddii's funktionelle app bliver et værdifuldt værktøj for sælgere, der effektivt understøtter hele bilhandelsprocessen. Dette gør det muligt for os at endnu bedre opfylde vores kunders behov, da vi nu kan fuldende salgsprocessen ved hjælp af denne app.”

Det perfekte supplement til BILINFO’s system

Clifford Dyhr, CCO hos CarBuddii, siger: "Vi er glade for at tilbyde en løsning til branchen, der optimerer og yderligere digitaliserer arbejdsprocesserne i branchen. Vores samarbejde med BILINFO har længe været et ønske i branchen og med dette digitale tilbud, får bilforhandlerne nu det bedste fra begge verdener."

For yderligere information læs mere her:
www.carbuddii.com/integrationer/Bilinfo

Eller kontakt venligst:

BILINFO
Product Manager
Søren Eliasen
Tlf. 2342 0423

CarBuddii
CCO
Clifford Dyhr
Tlf. 7171 4410

Om CarBuddii

CarBuddii er en dansk SaaS-virksomhed og har siden 2016 specialiseret sig i at levere brugervenlige systemer og apps til autobranchen, som gør arbejdsdagen nemmere for både forhandlere, importører og værksteder i Danmark, Sverige og Norge. CarBuddii’s app er anerkendt for at lave digitale køresedler og lejekontrakter på under 20 sekunder. Desuden giver appen sælgeren mulighed for nem lead management og et komplet overblik over hele kunderejsen.

Om BILINFO

Med mere end 30 års erfaring siden grundlæggelsen i 1989 er BILINFO en pålidelig og erfaren aktør i autobranchen, der dækker hele processen fra prissætning til annoncering, levering og opfølgning. Vores omfattende system giver dig fuldt overblik og mulighed for at administrere vigtige processer med minimale arbejdsgange, alt samlet i ét enkelt system. Dine biler annonceres direkte på din egen hjemmeside og populære markedspladser som Bilbasen og DBA. Danmarks største modelkatalog giver dig indsigt i trends og tendenser, hvilket hjælper med at finde den rette salgspris på det danske bilmarked via Markedsindsigt funktionen. BILINFO er din nøgle til en smidig og enkel arbejdsproces som bilforhandler.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078