23948sdkhjf

Tænk på værkstedsgulvet

Værkstedsgulvet trænger også til ny maling en gang imellem, og Esbjerg Farve og Lakfabrik har ekspertisen og malingen til alle typer værkstedsgulve.

BELÆGNING Navnet på Esbjerg Farve og Lakfabriks gulvmaling er Efadeck. Den er udviklet af Esbjerg Farve og Lakfabrik, og den har man har da også solgt i mange år. Men fabrikken producerer også en lang og bred vifte af andre produkter. Eksempelvis er det 1-komponent gulvmalinger på basis af polyurethan, og de har befundet sig i værkstedsmarkedet i rigtigt mange år og så er der den vandfortyndbare 2-komponente epoxy maling.

Salgschef Torben Olsen fortæller, at Esbjerg Farve og Lakfabrik har gulvmalinger til alle typer værkstedsgulve. Produkterne er løbende blevet udviklet, og derfor har man oparbejdet en enorm viden om netop maling til betongulve.

- Den viden kommer vore kunder til gode. Den stammer jo blandt andet fra vores egne kemiingeniører, som udvikler på eget laboratorium. Skal der ny maling på værkstedsgulvet, vil vi vil meget gerne involveres i projektet inden opstarten. Så sikres det, at man kommer godt i gang, man samtidig få afsluttet projektet bedst muligt og med det bedst tænkelige resultat, siger Torben Olsen.

Nyheden på messen er Roll and go systemet. Det består af et malekar som engangsplastik, som man blot sætter ned i rullespanden. Det betyder, at man ikke behøver at rengøre sin malerspand, da det kun er engangsdelen, der kommer maling på. Samtidig er rullespanden udviklet, så man kan sætte sin rulle og forlængerskaft ned i spanden, og her kan den stå uden at vælte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14