23948sdkhjf

Peter Loft forlader autobranchen

Den tidligere departementschef skal være kommunaldirektør på Bornholm.
AFSKED Det vagte opsigt, da AutoBranchen Danmark 1. september 2015 ansatte den tidligere departementschef i Skatteministeriet, Peter Loft, som særlig rådgiver på skatteområdet. Nu har Peter Loft valgt igen at gå embedsmandsvejen og tiltræder 13. marts stillingen som kommunaldirektør på Bornholm.

- Jeg har fra mit hidtidige arbejde stor erfaring med en politisk ledet organisation, så den del af arbejdet falder mig meget naturligt. Jeg er kommet på Bornholm i mange år og glæder mig meget til at tage fat på opgaverne med at fortsætte den positive udvikling på øen i samarbejde med både private og offentlige aktører, siger han i en pressemeddelelse.

Kommunikationschef hos AutoBranchen Danmark, Lisa Sandager Ramlow udtaler:

- Vi har haft et fantastisk samarbejde med Peter Loft i det halvandet år, vi har haft glæde af ham. Han har givet os stor indsigt i den politiske virkelighed og om skattepolitikkens kringelkroge. Vi ønsker Peter Loft alt det bedste.

Peter Lofts afsked markeres ved en intern reception hos AutoBranchen Danmark.

Peter Loft blev i 1980 uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og blev samme år ansat i Skatteministeriet. I 1993 blev han udnævnt til departementschef. I 2012 blev han hjemsendt med fuld løn for sin rolle i den såkaldte skattesag om Helle Thorning-Schmidt/Stephen Kinnocks. I 2014 konkluderede den nedsatte Skattesagskommission, at Peter Loft havde været for tæt på behandlingen af skattesagen, men mente ikke, at han havde begået magtfordrejning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109