23948sdkhjf

Orvad æresmedlem i AutoBranchen Danmark

IF blev desuden kåret som årets forsikringsselskab af autoforhandlerne.
HÆDERSBEVISNING Bilforhandler Finn Orvad, Holstebro, blev på AutoBranchen Danmarks årsmøde hos Strøjer Samlingen i Assens udnævnt til æresmedlem af foreningen.
Finn Orvad har arbejdet i bestyrelsen i en årrække og siden 2004 været næstformand. Direktør i brancheforeningen, Jens Brendstrup, takkede i en tale for Orvads store arbejde gennem årene, og ikke mindst hans sans for branchepolitik, hvilket desuden bestyrkes af Finn Orvads byrådsarbejde for Ventre i Holstebro.

- Du har altid haft et stort hjerte for det tidligere D.A.F. og politisk næse for vores synspunkter. Ikke mindst brænder du for politik, herunder skismaet mellem bilimportørernes og –forhandlerne interesser, sagde Brendstrup til det nye golf- og bilglade æresmedlem, der selv samler på klassiske biler, herunder Morgan og Cadillac.

Finn Orvad takkede og kunne tilføje, at han i sin tid har arbejdet sammen med tre formænd og to direktører.

- Det har altid været en stor glæde for mig at arbejde for autobranchens bedste brancheorganisation – og så er det rart at kunne høre fra dagens indlægsholdere, at vi bilforhandlere faktisk gør det godt, selv om såvel politikere som bilforhandlere ligger helt i bund på danskernes popularitetsliste, smilede Finn Orvad.

If blev under dagens arrangement kåret som det bedste forsikringsselskab for andet år i træk af bilforhandlerne. Især på punkter som afregning og vilkår samt dialog med værkstederne scorede If højt på i alt 11 ud af 12 spørgsmål



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125