23948sdkhjf

Tager ekstrem stor afstand fra synskæde

Den forhenværende tekniske ansvarlig hos Bilsyndanmark ApS tager afstand fra sin tidligere arbejdsplads og virksomhedens nye angreb i pressemeddelelse på hjemmeside.
EXIT En af hovedårsagerne til det angreb, som den nu lukkede Bilsyndanmark-kæde har sat ind over for henholdsvis Færdselsstyrelsen (Omtalt af Bilsyndanmark som Trafikstyrelsen) skyldes et afslag på en dispensation, som virksomheden søgte om tilbage i april. Her opsagde virksomheden sin teknisk ansvarlig Christian Milton Andersen, men da Bilsyndanmark fortsat ønskede at syne biler i sine synshaller fordelt rundt i landet, søgte virksomheden om dispensation hos Færdselsstyrelsen.

Motor-magasinet har uden held forsøgt at komme i kontakt med Esben Bülow, der indtil nu har været direktør i Bilsyndanmark. Blandt andet for at spørge ham til bevæggrundene for det kraftige angreb på både Færdselsstyrelsen og konkurrenten Applus Bilsyn. I stedet har Motor-magasinet fået fat på Christian Milton Andersen, som forlod Bilsyndanmark den 19. april i år. Han siger om sagen:

- Jeg tager ekstrem stor afstand fra det firma (Bilsyndanmark, red.), og jeg skal ikke have noget med de mennesker at gøre. Jeg vil ikke kommentere yderligere på sagen, fortæller Christian Milton Andersen til Motor-magasinet.

Han arbejder i dag i en synsvirksomhed i Jylland. Heller ikke sagens øvrige involverede, herunder Færdselsstyrelsen og synskæden Applus Bilsyn i Danmark, ønsker at kommentere på de anklager, som Bilsyndanmark ApS kommer med på sin hjemmeside. Ifølge en brevudveksling mellem virksomheden og Færdselsstyrelsen, som synskæden har lagt op på sin hjemmeside i forbindelse med sin pressemeddelelse, har Bilsyndanmark synet biler uden at have tilladelse til det – hvilket skyldes, at virksomheden har været uden teknisk ansvar og altså ikke har fået godkendt sin føromtalte dispensation.

Synet biler uden lov
Færdselsstyrelsen henviser konkret til den såkaldte Bekendtgørelse om virksomheder, der foretager syn af køretøjer, hvor der i paragraf 13 står:

’Ændringer i synsvirksomhedens selskabsstruktur og øvrige forretningsforhold, ansættelsesforhold for virksomhedens teknisk ansvarlige person, eller ændringer i andre af de forhold, hvorom erklæring er en forudsætning for tilladelsens udstedelse, jf. § 3, skal omgående forelægges Trafikstyrelsen til godkendelse, med henblik på tilladelsens fortsatte gyldighed.’

Det er altså denne pligt, som Bilsyndanmark ifølge styrelsen ikke har overholdt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109