23948sdkhjf

Glædelig jul til autobranchen

Så nåede vi i mandags den 19. december atter årets sidste printudgave af Motor-magasinet, vanen tro 40 sider fuld af historier fra den danske autobranche samt i midten otte sider Året der gik, hvor vi i små glimt forsøger at skue tilbage på endnu et begivenhedsrigt år i autobranchen.

Det blev årets 44. udgave, med 24 inden sommerferien og 20 efter, og selv om Motor-magasinet på print holder en kort julepause, vil den elektroniske udgave på www.motormagasinet.dk fortsat de fleste hverdage julen og nytåret igennem levere daglige nyheder fra autobranchen. Her på netavisen holder vi dog pause i mellemjulen og er tilbage med nyhedsbrev og friske nyheder til branchen fra den 2. januar.

Printudgaven af Motor-magasinet, som til marts fylder 43 år som autobranchens uafhængige fagblad og stabile nyhedsformidler, er tilbage igen i avissprækken mandag den 9. januar med en frisk 2012-udgave, i øvrigt i nyt, moderniseret layout, ligesom vi gør klar til en række nye tiltag i det nye år, eksempelvis opdaterede brancheskemaer for grossister og værkstedskæder, flere nye temaer samt et tillæg med regnskabs- og nøgletal fra udvalgte virksomheder i branchen.

Og i alt vil det nye år igen byde på 44 udgaver af Motor-magasinet – hver mandag året igennem, kun med pause i juli og ved juletid.

Rigtig glædelig jul og godt nytår
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063