23948sdkhjf

UGENS LEDER Tre krav til en ny regering

Tre krav til den nye regering på bilbranchens vegne - Motor-magasinets chefredaktør Flemming Haslund tør håbe på, at alle tre gennemføres af den kommende regering - ...hvem den så i øvrigt måtte bestå af, som han noterer.

LAD OS I bilbranchen stille tre hovedkrav til den nye regering. Hvornår den så måtte komme, og hvem den i øvrigt måtte bestå af.

BILBRANCHEN STILLER KRAV om, at den nye regering sikrer fortsat ro på registreringsafgifterne – og herunder sikre, at den nuværende lave afgift på elbiler forlænges efter 2025. Den nuværende afgift er sikret frem til det såkaldte pitstop i 2025, men er indtil nu planlagt forøget herefter. Det må ikke ske.

BILBRANCHEN STILLER KRAV om, at den nye regering sikrer den fortsatte grønne omstilling – og herunder især sikre, at hastigheden i opstillingen af ladestandere øges markant og det i øvrigt over hele landet. Det er en forudsætning for fortsat øget salg af elbiler.

BILBRANCHEN STILLER KRAV om, at den nye regering sikrer reformer, der kan mindske manglen på arbejdskraft – og herunder sikre bedre forhold for erhvervsuddannelserne, som kan være en lige vej til, at flere piger og drenge finder vejen til vores branche og her især til værkstederne.

JEG TØR GODT gætte på, at mange i autobranchen havde drømt om en blå statsminister (hvad der næppe vil ske), men da Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen står i spidsen for dronningerunden, er der udsigt til, at hun bliver statsminister.

DISSE TRE KRAV må glide naturligt ind i den kommende regerings politik – ikke mindst, da Frederiksens parti er med i bilaftalen fra 2020.
MEN VALGNATTEN VISTE, at det er vilde tider i dansk politik – og at i dansk politik kan alting ske.

 

De tre krav må glide naturligt ind i den kommende regerings politik – ikke mindst, da Frederiksens parti er med i bilaftalen fra 2020.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Undersøgelse skal fælde forsikringsbranchens automatsvar
Årets Bil-galleriet: Da ID.Buzz løb med det hele
Masser af overraskelser på listen over novembers bedst sælgende biler
Sådan sælges og serviceres de nye elbilmærker: Et elektrisk kludetæppe af løsninger
Corona afblæser Formel 1-grandprix i Kina næste år
Salgschef: Jeg handler ikke med biler - jeg handler med mennesker
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.094