23948sdkhjf

Ny direktør skal sikre ekspansion i bilsynsbranchen

DEKRA Bilsyn har ansat en ny administrerende direktør pr. 1. november 2022, og valget er faldet på Mikael Morell.

Mikael Morell kommer fra en stilling som regionschef i Applus Bilsyn. Han har desuden lang ledererfaring og har arbejdet i autobranchen i hele sit liv.

Det er en ambitiøs bilsynskæde, som Mikael Morell får det overordnede ansvar for. DEKRA Bilsyn etablerede sig i Danmark i 2018, og er i dag landets andenstørste bilsynskæde med 57 synshaller - og virksomheden går målrettet efter at blive Danmarks største.

Christen Bagger, der er adm. direktør for DEKRA-koncernen, glæder sig over, at det er lykkes at finde en ny direktør, der har et så solidt kendskab til bilsynsbranchen og er en stærk leder.

- Vores direktør skal være stærk på ledelse og forretningsudvikling. Han skal kunne gå forrest for at sikre en fortsat udvikling af kæden. Det har vi uden tvivl fået i Mikael Morell, siger Christen Bagger.

- Herudover har Mikael en lang ledererfaring, hvilket er vigtigt for at kunne stå i spidsen for en virksomhed som vores, som stadig vil udvide ned flere synshaller.

Stor entreprenørånd

Som 20-årig stiftede Mikael Morell sin første virksomhed, Bildillen/BilXperten, der endte med at blive en landsdækkende kæde med 30 butikker. Siden da har han stiftet flere virksomheder i branchen, rådgivet startup-virksomheder og afholdt bilmesser.

For Mikael Morell har det altid været vigtigt at arbejde med forretningsudvikling og vækst. Det var også en af grundene til, at han sagde ja-tak til stillingen som administrerende direktør hos DEKRA Bilsyn.

- De søgte en direktør med entreprenørånd. Det syntes jeg lød spændende. At være entreprenør ligger dybt i min krop. Jeg motiveres af vækst, og jeg vil gerne være med til at sikre, at DEKRA Bilsyns vækstrejse fortætter.

Vil være Danmarks største

DEKRA Bilsyns mål er at blive Danmarks største bilsynskæde, og det mål skal Mikael Morell være med til at realisere.

- Vi skal både vokse gennem opkøb af synshaller og etabling af nye haller. Samtidig skal vi bevare den høje kvalitet og sørge for, at medarbejderne i synshallerne synes, at det er sjovt at tage på arbejde hver dag, slutter Mikael Morell.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Bilimportører raser mod kampagne for delebiler
Black Friday splitter de danske grossister: Hvem gør hvad?
Vanvidskørsel: Audi konfiskeret under prøvetur
Svanemærket bilvask har skånet miljøet i 20 år
Disse autofirmaer har fået nye i toppen
I krisetid ringer danskerne til banken, når de køber bil
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.189