23948sdkhjf

UGENS LEDER Tre messer i elbilernes tegn

Jeg håber, vi ses til messer, udtrykker Motor-magasinets chefredaktør i ugens leder. Tre messer på to uger: I denne uge au2messen på Lokomotivværkstedet og eCar Expo i Bella Center. Og dernæst FTZ Messen i Odense.

TRE MESSER PÅ to uger. Først au2messen i København onsdag og torsdag denne uge. Dernæst eCar Expo i Bella Center denne weekend. Og så – FTZ Messen i Odense den 9. og 10. november.

PÅFALDENDE ER DET, hvilke typer messer eller udstillinger, der har succes lige nu. Vi husker – eller i hvert fald vores fædre husker – den gang, der var ”rigtige” biludstillinger i Forum i København og store internationale shows i Frankfurt, London og Paris. Men de generelle biludstillingers tid er ved at være slut – sidst bevist ved en tynd biludstilling i Paris i sidste uge.

I DAG ER det nicheudstillingerne, der fungerer. Fx elektronik- og især elbilmessen CES i Las Vegas og nu den deciderede elbilmesse eCar Expo – og så fagmesser, som grossisternes velbesøgte værkstedsmesser.

BLANDT MESSERNE FOR specifikt eftermarkedet er au2messen i denne uge i København og FTZ Messen om to uger i Odense. Det er her vi mekanikere og bilfolk mødes for at spise en hotdog, drikke en fadøl og gøre en god handel – der er jo noget helt særligt over ”messe-tilbud.”

MEN DET ER også her, vi danner os et overblik over, hvor det hele køre henad lige nu og i de kommende år. Præcis her er der et sammenfald mellem de to værkstedsmesser og biludstillingen; temaet over det hele er elbiler.

UDSTILLINGEN I BELLA Center er således udelukkende for elektriske biler – fossil adgang forbudt. Og på begge værkstedsmesserne er det også denne type bil, der tegner udviklingen. Både når det gælder reservedele i bred forstand, men også på alle andre planer: Elbiler kræver fx særlige lifte, de kræver i den grad særligt måleudstyr og de kræver særlig uddannelse.

SES VI TIL messe? Det håber jeg, vi gør.

 

Her er sammenfald mellem de to værkstedsmesser og biludstillingen; temaet over det hele er elbiler.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Bilimportører raser mod kampagne for delebiler
Black Friday splitter de danske grossister: Hvem gør hvad?
Vanvidskørsel: Audi konfiskeret under prøvetur
Svanemærket bilvask har skånet miljøet i 20 år
Disse autofirmaer har fået nye i toppen
I krisetid ringer danskerne til banken, når de køber bil
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.109