23948sdkhjf

Rally Centeret er i front med OZ-alufælge og AELUS-luftrensere

Hos Rally Centeret er kvalitet, sikkerhed og service i høj kurs, når de sælger nogle af markedets bedste alufælge til forhandlere i hele landet. Ud over at have stor ekspertise i alufælge, sportsudstødninger og bilplejeprodukter, tilbyder virksomheden AELUS-luftrenseren, som sørger for partikel- og virusfri luftkvalitet.

I 1975 etablerede Jacob Arnes Rally Centeret, som i dag har udviklet sig til primært at være B2B-forretning, der importerer og sælger alufælge fra blandt andet italienske OZ. 

”Vi sidder med agenturet for nogle interessante produkter i autotilbehørsbranchen, og i dag primært alufælge. Med de mange år på bagen har vi et meget bredt kundenetværk, helt fra mindre mekanikere til større bilimportører,” siger ejer og direktør hos Rally Centeret, Jacob Arnes. 

I 2012 opkøbte den italienske fælgproducent OZ majoritetsejerandelen af Rally Centeret, og ifølge Jacob Arnes er det på mange måder fordelagtigt at være en del af producenten.

Fælge i topklasse

Rally Centeret er totaludbyder inden for alufælge med OZ som det absolutte topprodukt. 

”De fælge, OZ producerer i Italien, er i absolut topkvalitet med særligt fokus på vægtoptimering. OZ har et stort engagement i motorsport, blandt andet Formel 1, og dermed også ekspertisen omkring aerodynamik. En viden, der nu også er meget relevant for udvikling af fælge til el-biler, hvor rækkevidde på en opladning har topprioritet.”

Ud over fælgene fra OZ og MSW by OZ, sælger Rally Centeret også fælge fra tyske Autec og Borbet, hvoraf sidstnævnte er en af Europas største producenter. Rally Centeret gør det let for forhandlere og forbrugere at finde de rigtige fælge gennem en egenudviklet dækkonfigurator, der som en af få tager højde for alle parametre, herunder også bilens vægt.

Rens luften

Ud over det brede fælgprogram, der tilfredsstiller alle krav, importerer Rally Centeret TPMS-sensorer, Remus sportsudstødninger, bilplejeprodukter fra Dr. Wack, og senest er den helt nye AELUS luftrenser kommet på programmet.

”AELUS opfanger de partikler, der udskilles fra kunststof i bilen, og som ellers viser sig som fedtet forrude, skimmelsvampspartikler fra aircondition og luftbårne vira som f.eks. COVID-19. Effekten er dokumenteret i tyske tests og senest også hos Teknologisk Institut.”

Luftrenseren monteres let bag en nakkestøtte, hvor den opfanger og filtrerer alle partikler i luften. Det er markedets letteste og mest virksomme luftrenser med kollissionstestet godkendelse til montering i kabinen. 

Rally Centeret ApS:

  • Etableret af Jacob Arnes i 1975 og har hjemme i Holmegaard ved Næstved. Hører til de mest erfarne virksomheder inden for biltilbehør i Danmark.
  • Samarbejder bredt med virksomheder tilknyttet autobranchen.
  • Leverandør af autotilbehør og fælge. Officiel importør af OZ Racing, Autec, Borbet, MSW by OZ, Sparco Wheels, Momo, Dr. Wack Chemie og Remus. Senest endvidere AELUS by RolfHartge.
  • Leverer evt. fælgene som komplethjul i samarbejde med de bedste dækleverandører til en attraktiv pris.
  • Bestil fælge telefonisk eller online på katalog.rallycenteret.dk, som er en af de få konfiguratorer, der udelukkende viser godkendte muligheder.

Læs mere på www.rallycenteret.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141