23948sdkhjf

CAC omrokerer i ledelsen

Aktieselskabet Carl Christensen, selskabet bag bl.a. au2parts ændrer i ledergruppen. Formålet er at forberede firmaet til fremtiden og samtidig fortsætte vækstrejsen.

Som et led i Aktieselskabets Carl Christensens (CAC’s) og au2parts’ strategiske plan for fremtiden, der indebærer en fortsat vækst, har selskabet med virkning fra 1. marts valgt at styrke sin ledergruppe med to nye medlemmer.

Thomas Hedelund er således indtrådt i ledergruppen som IT Chef med ansvaret for selskabets IT, herunder drift og udvikling af au2office og webkatalog. au2office er selskabets brancheløsning, som i dag er installeret hos næsten 700 værksteder i Danmark til styring af værksteders drift, kundestyring og fakturering.

Samtidig er Lars Riedel Jørgensen indtrådt som ny logistikchef med det fulde ansvar for CAC’s lagre i Aarhus og Glostrup. Begge steder opereres der med AutoStore robot-automatik, som løbende udvides i takt med at behovet opstår. Således udvidede man i starten af februar anlægget i Aarhus med 22.000 ekstra kasser.

Ny platform

Asger Poulsen, der hidtil har haft det overordnede ansvar for både IT og logistik, kommer i forbindelse med omlægningen til at fokusere på det store projekt med at konvertere to ældre Navision-løsninger til en ny fælles platform. Den nye platform forventes fuldt implementeret hos CAC med udgangen af året, og vil efterfølgende blive ”rullet ud” i au2parts i 2023.

Asger Poulsen ændrer i denne forbindelse titel til Projektchef. Asger siger selv om skiftet:

- Der er nok nogen, der ville se et skifte til ”kun” at være projektchef som et trin nedad rent titelmæssigt, men sådan ser jeg det ikke. Selskabets ERP-platform er forudsætningen for vores fremtidige drift på alle områder og er derfor helt afgørende for at opnå de synergier, som vi stiler efter for at kunne fastholde vores vækst. Jeg har sammen med mit team og vores eksterne programmører frie hænder til at udvikle en fælles platform for CAC og au2parts, der vil danne grundlaget for både vores salg og for de optimeringer, vi forventer.”

Vil forsætte væksten

CAC’s administrerende direktør, Thomas Jensen, siger om ændringerne:

- Både Thomas Hedelund og Lars Riedel Jørgensen har været i huset i mange år, og har vist sig som fremragende ledere af deres områder. Udnævnelsen er derfor også en anerkendelse af deres store indsats og resultater, siger han og fortsætter:

- Samtidig styrker vi ledergruppen med nye kompetencer og forbereder os derfor på en fortsættelse af den vækstrejse, som vi er på. au2parts er med en gennemsnitlig årlig vækst på mere end 10 procent over de seneste 10 år vokset fra at være en mindre spiller på det danske eftermarked til at være den næststørste spiller herhjemme med en omsætning sidste år på mere end 1,1 milliard i salg til værksteder. Og det glædelige er, at vores vækst ikke er aftagende, lyder det fra Thomas Jensen.

Se nøgletal og flere artikler om:
Læs mere om: navnenyt autogrossist ledelse
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125