23948sdkhjf

Ny uddannelse i autohjælp

SOS Dansk Autohjælp står bag en ny erhvervsuddannelse, hvor man kan blive blive faglært i autohjælp.

Autohjælpsfaget får sin helt egen uddannelse i Rybners i Esbjerg. Allerede efter sommerferien kan de første elever begynde på en ny erhvervsuddannelse og blive faglærte i autohjælp.

Uddannelsen er to-årig, hvis man i forvejen har grundforløbet.

SOS Dansk Autohjælp har været med i den arbejdsgruppe, der har udviklet uddannelsen, og har derfor været med til at præge indholdet.

- Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet i vores ydelser, og vi glæder os til at tage imod de første lærlinge og på den måde være med til at sikre et højt fagligt niveau i vores branche, siger Jeppe Damgaard, der er teknisk chef i SOS Dansk Autohjælp. Han suppleres af Reno Nebelong-Ibsen, der er driftschef på Sjælland for SOS Dansk Autohjælp og som har været med i arbejdsgruppen under transporterhvervets uddannelser (TUR).

- Vores branche har rigtig meget at byde på, hvis man har interesse for biler og teknik. Som autoredder har man frihed under ansvar, gode kolleger og arbejdsdage med varierende opgaver.

Eleverne skal blandt andet gennemføre fag som: Vejen som arbejdsplads, konflikthåndtering, sikkerhedshåndtering af eldrevne køretøjer, blokvognskørsel og bjærgning. Eleverne får som en del af uddannelsen alle relevante kørekort og EU-kvalifikationer.

Erhvervsuddannelsen i autohjælp er blevet godkendt af Undervisningsministeriet og Rybners i Esbjerg er udpeget som det første uddannelsessted.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.128