23948sdkhjf

Vejhjælpsfirma rykker til Ørestaden

SOS International flytter domicil og rykker fra Frederiksberg til større og mere tidssvarende lokaler i Ørestaden i København

Når sommeren lakker mod enden, og de nordiske rejsende er vendt hjem fra sommerferie, pakker SOS International flyttebilerne og rykker til Fairway House i Ørestaden. Som navnet antyder, ligger den nye lokation med udsigt over golfbanerne ved Amager Fælled.

- Vi har været igennem en intens søgeproces for at finde det helt rigtige sted at flytte hen. Vores nuværende lokaler på Frederiksberg kan ikke længere imødekomme vores behov. Vi har for lidt plads, og vi trænger til fysiske rammer, der kan være med til at gøre vores arbejdsliv lidt rarere, siger Jan Sigurdur Christensen, adm. direktør, SOS International.

Det er blandt andet mødelokaler, mulighed for et bedre fysisk arbejdsmiljø, flere fælleslokaler og mere lys og luft, der har været søgekriterierne i jagten på nye lokaler. Samtidig har det været et krav, at der skal være gode adgangsforhold med offentlig transport.

Anden flytning i historien

Det er ikke første gang SOS International flytter hovedkontor. I november 1997 kørte flyttebilerne fra Vesterbrogade 74 i København til Nitivej 6 på Frederiksberg. Og indtil slutningen af 1970’erne havde SOS International adresse på Meldahlsgade på Vesterbro.

Lejemålet på Frederiksberg er gennem årene blevet istandsat og ommøbleret flere gange for at følge med udviklingen af medarbejdere og arbejdsformer. Ved indflytningen i 1997 talte medarbejderne omkring 100. I arbejder cirka 500 ansatte på adressen.

Om SOS International

SOS International blev grundlagt i 1961 af Den Kongelige Danske Automobilklub samt Zoneredningskorpset og har en global tilstedeværelse med nordiske rødder. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International assistance inden for de tre driftsgrene: Mobility, Travelcare og Healthcare.

SOS International består af 1.200 kolleger, der til sammen taler 30 forskellige sprog. SOS International er ejet af nogle af Nordens største forsikringsselskaber, og kunderne er blandt andre forsikringsselskaber og bilproducenter. Hver dag hjælper SOS International 3.335 mennesker, og har i alt ydet assistance i 189 lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094