23948sdkhjf

UGENS LEDER Når messerusen har lagt sig

Hvis man ellers drak den slags på de store automesser, ville optismen boble om kap med champagnen, melder Motor-magasinets Flemming Haslund efter at have besøgt au2messen og FTZ Messen. Og efter al begejstring, var der stof til eftertanke om fremtiden, siger han.

LEDER

DET VAR SÅ den genoplivede messesæson - au2messen i Fredericia og FTZ Messen i Odense. Hvad står vi så tilbage med derefter?

JA, UDE PÅ værkstederne er der i hvert fald fart på! For mekanikerne, værkførerne og værkstedsejerne var i topform på de to messer og talte meget om travlheden derhjemme. Optimismen forsøgte ingen at skjule. Fedt at være sammen igen. Fedt at se alt det nye, som der var masser af.

NYT VÆRKTØJ, NYE dele - ja, verdenspremierer fra danske firmaer på begge messer. Og der er solgt rigtigt mange biler i forbindelse med corona ligesom trafikken stiger. Jo, jo.

MEN DEN ØJEBLIKKELIGE messerus til trods; den grønne fremtid er her allerede og agent-modellerne er lige om hjørnet. De voldsomme ændringer i vores bilverden er her. Og den del af alvoren mindede messerne os også om. Så når den kølige fadøl var drukket og burgeren på den ene messe og tarteletterne på den anden var spist, var det klogt at tage fat på den del.

AU2MESSEN I FREDERICIA gjorde et stort nummer ud af "vi kan så meget andet" og FTZ havde satsningen Grøn Viden som et omdrejningspunkt. Så ud over alt det nye og alt det sjove, var der også seriøs viden at tage med hjem.

OG UDE I virkeligheden lurer tredje bølge af corona. Vel er vi qua vaccinationer slet ikke der, vi var sidste år, som flere eksperter formulerer det. Så måske og forhåbentligt skal vi ikke lukke Danmark ned i december 2021, som vi gjorde i 2020.

OG SKULLE DET ske, har et flertal af virksomhederne i vores branche gjort sig klar. Hjemmesider og Facebook er en selvfølge, ligesom online-bestilling af næste service, reparation eller måske skift til vinterdæk er hverdag mange steder.

MEN NÆSTE SKRIDT igen - flere elbiler, flere agenter - dem kunne man tage på messerne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141