23948sdkhjf

Forsikring & Pension skifter navn

Forsikring- og pensionssektorens brancheorganisation hedder fremover slet og ret F&P.

NAVNESKIFT Brancheforeningen Forsikring & Pension skruer ned for den lilla farve og op for holdningerne og skifter samtidig navn til det kortere F&P.

- Vi går over til at hedde F&P. Kort, præcist og i en fremlænet kursiv, der repræsenterer handling. Det klassiske &-tegn i midten symboliserer solidaritet og fællesskab, værdier, som hele branchen er bygget på, siger Per Geckler Møller, direktør for Public Affairs og Kommunikation i F&P. Han fortsætter:

- Det har været vigtigt for os, at det nye logo og identiteten som helhed er tro mod de værdier og den historie, som forsikrings- og pensionsbranchen bygger på. Samtidig har vi skulle ramme et mere moderne udseende, der i højere grad vækker genkendelse og som fungerer bedre i en digital kontekst.

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber og har kontor i Hellerup og beskæftiger ca. 140 medarbejdere.

Ny mand i bestyrelsen

Navneskiftet skete i forbindelse med organisationens generalforsamling, hvor F&P's bestyrelse konstituerede sig med genvalg af Laila Mortensen, Industriens Pension, som formand. På de to næstformandsposter var der genvalg af Anne Mette Toftegaard, LB Forsikring, og nyvalg af Ole Krogh Petersen, Danica Pension, som afløser for Allan Polack, PFA, hvis fireårige periode udløber.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125