23948sdkhjf

Jyske Finans overtager Volvos finansiering

FINANSIERING Jyske Finans overtager alle aktiviteter under brandet Volvo Car Finance, som bl.a. dækker over privatfinansiering, Privatlease, Full Service Leasing, Retail og lagerfinansiering. Det skriver Volvo i en pressemeddelelse.

- For Volvo Car Denmark er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger og det er vi overbeviste om, at Jyske Finans kan tilbyde. Med en spændende fremtid i sigte, hvor nye forretningsmodeller vil blive implementeret, er det enormt vigtigt at have rammerne på plads for finansiering til både B2B og B2C kunder", udtaler Sarka Heyna Fuchsova, administrerende direktør for Volvo Car Denmark.

Hos Jyske Finans hæfter man især ved de digitale muligheder i samarbejdet:

- I Jyske Finans er vi stolte over, at Volvo Car Denmark har valgt os som fremtidig partner på finansieringer og mobilitetsløsninger. I takt med at forretningsmodellerne ændres inden for bilbranchen og den finansielle sektor, og der kommer nye mobilitetskoncepter, bliver den digitale kundeoplevelse vigtig som aldrig før. Vi ser meget frem til at blive en del af Volvo´s strategi med den øgede fokus på digitalisering af kunderejsen og omlægning til rent elbilsselskab", udtaler Allan Mortensen, direktør for Jyske Finans. bauer

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126