23948sdkhjf

Ovethi – Dansk Dæk Service får ny servicepartner i Albertslund

DÆK Globex A/S i Albertslund er netop udpeget som ’Ovethi Servicepartner’ og bliver dermed et nyt Ovethi-handelssted i Hovedstadsområdet. Globex, der udvider med en decideret dæk-afdeling, vil fremover forhandle Ovethis produkter, have adgang til Ovethis lager og desuden bruge Ovethis fagfolk som sparringspartnere efter behov. Dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service har 11 afdelinger fordelt over hele landet – dog ingen i hovedstadsområdet. I tilgift til egne afdelinger har Ovethi til gengæld en række servicepartnere i byer, hvor de ikke selv er til stede – nu også Albertslund.

Thomas Thinggaard, adm. direktør i og medejer af Ovethi, forklarer:

- Servicepartneraftalen med Globex betyder, at firmaet bliver Ovethis forlængede arm i Albertslund og omegn. Dermed kan vi hjælpe hinanden i området til gavn for vores kunder, når de behøver hjælp med dæk, fælge og rådgivning.

Mekanisk værksted

Kenneth Hansen, der står bag Globex, har siden 1994 drevet eget mekanisk værksted med fokus på service og vedligehold af lastvogne og trailere, herunder Bridgestone/Firestone Truck Point, udekørende service og klargøring til syn. Det 14 mand store firma får nu en ny dækafdeling, hvorved fokus på dæk og fælge øges markant.

- Vi har i flere år oplevet en stigende efterspørgsel på netop dæk-delen i vores forretning, så i stedet for at sende kunderne videre, har vi besluttet at gå helhjertet ind på feltet og beholde opgaverne i huset i tæt samarbejde med Ovethi, forklarer Kenneth Hansen.

Dæk til alle segmenter

Og det er ikke kunne dæk til trailere og lastvogne, der er tale om. Faktisk er det hele paletten af Ovethis udbud af dæk og fælge til både personvogne, lastvogne, busser, landbrugs- og industrimaskiner, der fremover kan købes hos Globex.

- Vi har i en årrække samarbejdet med Ovethi, når deres kunder havde brug for breakdown-service i området. Her kunne vi hurtigt rykke ud med vores servicevogn, der også har en dækmaskine ombord – og så kunne kunden hurtigt komme videre. Nu har vi yderligere formaliseret vores samarbejde og opskaleret dæk-indsatsen, således at min forretning nu kan servicere alle segmenter i relation til dæk og fælge, siger  Kenneth Hansen og fortsætter:.

- Dét betyder et handelsled mindre for kunden – og dermed hurtigere tilbage på vejen eller i marken. Udvidelsen hos Globex betyder samtidig, at fx privatkunder uanmeldt kan komme forbi og købe og få skiftet dæk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109