23948sdkhjf

Et gensyn med de gamle biler

Retro-Revyen fortsætter i det nostalgiske spor og deler for tredje gang ud af begejstring fra youngtimerne og klassikernes verden

NOSTALGI I disse frostklare nedlukningstider kan man altid hygge sig med noget så gammeldags som en bog med masser af billeder.

Heldigvis er Bilmagasinet klar med 3. udgave klassiker-årbogen også kaldet Retro Revyen og igen er det Frederik T. Frey bag tasterne - og rattet. vanen tro er der en ajourført prisoversigt med over 2.000 af klassiske biler og masser af højoktant stof.

Nyt i 2021 er bl.a. serien af artikler om hedengangne bilmærker samt temaartikler som en benzinguide, automobile kiks, vovede reklamer fra en svunden tid samt læsernes egne billeder fra familiealbummene og klassikere som investering.

- Arbejdet med årbogen anno 2021 tager udgangspunkt i glæden ved biler, der er kørt ind i, eller nærmer sig, pensionsalderen. Glæden opstår ved at eje, dyrke og ikke mindst køre i bilerne. Det forgangne år har ikke budt på samme mængde af træf og arrangementer, men det er ingen undskyldning for at lade veteranen stå stille for længe - lad os håbe, 2021 åbner op for træfpladserne igen, lyder det fra forfatteren.

Retro-Revyen 2021 indeholder:

• 164 sider med lækkert nostalgisk stof om veteraner, youngtimere og klassikere.

• Ajourført prisdata på over 2.000 ældre biler.

• Simon Spies’ limousine, "Lille Frede" gør comeback ved Hotel Phønix i Aalborg.

• Ni testkørsler med "Værd at vide"-bokse samt en portrætartikel af et dansk

• Investeringseventyr og et besøg hos Toyota’s motorsportsafdeling.

• Omfattende leksikon med forklaringer af tidstypisk mekanik.

Retro-Revyen 2021 er på 164 sider og udkom 11. februar. Bogen fås i boghandler,stormagasiner, kiosker og på tankstationer og koster 199,95 kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11