23948sdkhjf

Semler-chef ny formand for De Danske Bilimportører

Selmers nye koncernchef, Ulrik Drejsig, afløser Jens Bjerrisgaard i importørforeningen.

VAGTSKIFTE Først afløste Ulrik Drejsig Jens Bjerrisgaard som koncernschef hos Semler. Nu afløser Drejsig også Bjerrisgaard som formand for De Danske Bilimportører. Det blev afgjort på en ordinær generalforsamling, fredag d. 29. januar.

- Bestyrelsen vil ufortrødent fortsætte arbejdet med den grønne omstilling, hvor vi aktivt bidrager til en grøn transformation af bilparken i Danmark, siger Ulrik Drejsig, ny formand for De Danske Bilimportører.

Mads Rørvig, adm. direktør for De Danske Bilimportører, takker Jens Bjerrisgaard for hans arbejde

- Vi siger stor tak til Jens for hans store bidrag til De Danske Bilimportører’s udvikling gennem de sidste fem år. Jens har med sin lange erhvervserfaring og strategiske kompetencer været et vigtigt bidrag til foreningens succes.

De Danske Bilimportørers bestyrelse 2021:

• Ulrik Drejsig, Semler Gruppen, Formand 
• Mogens Lyngsø, Kia Import Danmark, Næstformand 
• Jan Askholm, BMW Danmark 
• Niels Berthelsen, Nic. Christiansen 
• Marcus Holm, Scania Danmark A/S 
• Frank Skjærbæk Pedersen, Ford Motor Company Danmark A/S

Den rette mand

De Danske Bilimportører blev stiftet i 1940 og hed indtil foråret 1997 "Automobil Importørernes Sammenslutning". Foreningens mål er - og har gennem alle årene været - at opnå størst mulig indflydelse på de beslutninger, der vedrører den danske bilbranche.

Branchen har gennemgået en rivende udvikling over årene, og står fortsat overfor endnu større forandringer. Disse udfordringer foreningen sikker på at Ulrik vil være den rette mand, til at styre os godt igennem, skriver foreningen i en pressemeddelelse. bauer

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.206