23948sdkhjf

Lyst til leasing falder

Gennem det seneste par år er danskernes hang til leasing faldet, fremgår det af analyse fra Voxmeter.

UGENS TAL Omkring hver femte dansker - godt 23 procent - overvejer af lease deres næste personbil. Det viser de seneste tal fra Voxmeter, der har trukket tallet ud af deres gigantiske CEM-database over danskernes holdning til biler.

Databasen indeholder fakta om kundernes rejse igennem markedsføring, salg, finansiering, service, eftermarked til genkøb. Samt prioriteringer inden for bilmærke, ekstraudstyr, bilstørrelse, brændstof og serviceaftaler.

Databasen kvalificerer ligeledes "plukkemodne leads" og identificerer "point of failure". Alt sammen med mulighed for benchmarking og markedsprognoser.

Den pågældende undersøgelse baserer sig på de såkaldt købemodne forbrugere, altså personer der har angivet, at de inden for de næste 12 måneder overvejer at anskaffe sig en bil.

Over det seneste par år er der dog tale om en faldende tendens. Op til 2018 var det over 28 procent af de købemodne danskere, der overvejede leasing i forbindelse med deres næste bilkøb.

Det er angiveligt leasingindgrebet i 2017, der er årsagen til faldet. Her blev bl.a. reglerne for genberegning strammet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094