23948sdkhjf

Ny og nem klarlak vil skille sig ud

Nexa Autocolor har lancereret en ny premium klarlak, som er beregnet til nem påføring i blot ét besøg.

LAK-TEKNOLOGI Autolak-virksomheder vil hele tiden gerne optimere og spare penge med bedre bundlinje som resultat, og her spiller det rigtige materialevalg kraftigt ind. Nexa Autocolor fra PPG har netop lanceret en ny klarlak, som producenten lover er med til at sætte nye standarder for, hvad der er muligt med moderne klarlak-teknologi. Det nye produkt hedder P190-8002 Express Plus Klarlak og anvender avanceret teknologi, der kan give en spejlblank finish i blot ét besøg, lover Nexa Autocolor.

Ud over hurtig ovntørring helt ned til fem minutter og gode lufttørringsegenskaber giver denne nye klarlak, ifølge Nexa Autocolor, en betydelig fleksibilitet, hvilket betyder, at den kan anvendes på mange forskellige måder, så alle værksteder kan spare tid, materiale og energi − uden at gå på kompromis med ydelse og brugervenlighed.

Ligesom sin forgænger kræver P190-8002 Express Plus Klarlak kun fem minutters ovntørring ved 60° C. De meget hurtige tørreegenskaber gør det muligt at få et større antal reparationer gennem værkstedet og opnå betydelige energibesparelser, anfører Nexa Autocolor. Klarlakken anvender to særlige hærdere og to fortyndere til at sikre optimal påføring ved alle temperaturer.

Ét besøg gør forskellen

Det, der virkelig gør at denne næste generations klarlak skiller sig ud på markedet, er, at den kan påføres i blot ét besøg, og at den er utrolig nem at sprøjte med, anfører Nexa Autocolor. På den måde understøtter den lakproducentens hensigt om at optimere kundernes arbejdsgange, afhjælpe flaskehalse og forbedre processer − uden at forringe kvaliteten.

Klarlakkens hurtige tørring og gode finish betyder ikke, at den er svær at påføre. Takket være det gode flow, og den høje modstandsdygtighed over for løbere, kan lakerere trygt påføre den selv på lodrette flader uden at frygte for at ujævnheder i overfladen. .

Den nye klarlak kan bruges på forskellige måder. Ud over at tørre på fem minutter ved 60 °C kan den også tørre på 20 minutter ved 40 °C. Hvis lufttørring foretrækkes, er den støvtør på 20 minutter, håndterbar på 60 minutter og polerbar på 90 minutter.

Med disse egenskaber forventer PPG og Nexa Autocolor, at P190-8002 Express Plus Klarlak vil få en væsentlig udbredelse i markedet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125