23948sdkhjf

Lotus hos My Garage

Det eksklusive Bilhus i Vejle får dansk eneforhandling af sportsvognsmærket Lotus.

LUKSUS Fremover skal det klassiske superbilsmærke Lotus, forhandles eksklusivt hos My Garage. Dermed får bilhuset en attraktiv position for salg af nye og brugte Lotus superbiler til kunder over hele landet.

Foruden salg bliver My Garage autoriseret Lotus servicepartner.

My Garage, der har placering tæt ved motorvejen i Vejle, er et samlingssted for motorentusiaster. Foruden mærket Lotus, kan besøgende beskue andre luksusbiler som Rolls Royce, McLaren og Porsche.

Om firmaerne

My Garage

My Garage blev grundlagt i 2016 og er ejet af Anders Kirk Johansen, nevø til Lego-overhovedet Kjeld Kirk Kristiansen og består af et bilhus på 20.000 m2 på Wittrupvej 1 i Vejle.

Hos My Garage handler det om de specielle biler, klassikere og luksus- og specialbiler, der sjældent eller aldrig før er set i Danmark. Her kan disse biler købes, sælges, leases vedligeholdes, opbevares og klargøres. Forbilledet for My Garage er Motorwelt i Stuttgart, hvor der ligesom i Vejle er tilknyttet forhandlere og værkstedsfaciliteter, mens bilinteresserede kan kigge indenfor og få sig en oplevelse

Lotus

Group Lotus er placeret i Hethel, Norfolk, UK. De er en del af kinesiske Geely Automotive, som er den hurtigst voksendebilkoncern i verden. Geely ejer 51% af aktiemajoriteten i Group Lotus, mens Etika Automotive, som er et malaysisk konglomerat, ejer 49%. Lotus Cars bygger high-performance biler i verdensklasse, som inkluderer Evora, Elise og Exige. I juli 2019, lancerede de ’Evija’, som var verdens første fuld-elektriske engelske hypercar. Produktionen starter i 2021

My Garage ser frem til at have Lotus som en værdsat partner.

- Vi er utrolig glade og stolte over at blive Lotus-forhandler. Lotus går en spændende fremtid i møde med både den nye elektriske hypercar Evija, men også andre kommende elektriske modeller, som forventes at matche det danske marked helt rigtigt. Forhandlingen af Lotus er en del af vores strategi, om at blive et motormekka for bilentusiaster i hele norden. Med Lotus forhandlingen, er vi endnu et skridt nærmere mod at kunne tilbyde kunderne alt det bedste fra den automotive verden, siger Lars Bjørnbak, CEO My Garage.

Foruden forhandlingen af Lotus, bliver My Garage også Danmarks eneste autoriseret Lotus servicepartner.

Det er dermed muligt, at få sin nye, såvel som klassiske Lotus repareret og serviceret af specialuddannede Lotus teknikere.

Det forventes, at Lotus åbner for service hos My Garage i anden kvartal af 2021, men ordre på nye bestillingen kan modtages allerede nu, skriver bilhuset i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11