23948sdkhjf

Forargede kunder danner facebookgruppe: Vil nedlægge Scanleasing

Siden maj i år har flere og flere kunder hos Scanleasing samlet sig i en facebookgruppe med det erklærede mål at ”nedlægge Scamleasing (Scanleasing), da flere af os er blevet snydt og har haft dårlig oplevelse med dem”.

Siden det i slutningen af sidste uge blev kendt, at Scanleasing er gået i rekonstruktion, er antallet af medlemmer steget til over 650 i gruppen, der har navnet 'Alle os mod Scanleasing – Fortæl din historie!'.

Hvor der i starten blev delt dårlige oplevelser med leasingfirmaet, har der den seneste uges tid været flere bekymrede medlemmer, der har spurgt om, hvad der vil ske med deres leasingkontrakter og biler, hvis Scanleasing går konkurs.

Her har blandt andre Nellemann Leasing og CC Leasing tilbudt at hjælpe kunder, som evt. måtte have noget i klemme.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Læs også: Kuratel arbejder på at sikre værdier i konkurs leasingfirma

Fremtiden er dog endnu uvis for Scanleasing. Virksomheden er for nuværende under rekonstruktion, og selv om der i et dokument, der er sendt fra rekonstruktørerne til Scanleasings kreditorer, står, at ”rekonstruktionsbehandlingen af selskabet har vist sig at være udsigtsløs”, er selskabet endnu ikke begæret konkurs.

Ifølge flere medlemmer af gruppen for utilfredse Scanleasing-kunder er Scanleasings lokaler i København og Kolding nu blevet rømmet, men det har ikke været muligt for Motor-magasinet at få bekræftet.

Motor-magasinet har gennem længere tid forgæves forsøgt at få en kommentar fra Scanleasings ledelse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11