23948sdkhjf

Scanleasings ansatte opsagt: - Måske har man været naiv på forskellige punkter

Det kom som en overraskelse for de ansatte, da det fredag blev kendt, at leasingvirksomheden Scanleasing er gået i rekonstruktion og tilsyneladende står over for en konkurs, og alle medarbejdere blev sendt hjem.

Scanleasings ledelse har indtil videre ikke ønsket at kommentere på situationen til Motor-magasinet eller andre medier, men på LinkedIn fortæller afdelingschef Joachin Vesterdal i en åbenhjertig video om sine følelser og tanker i forbindelse med forløbet.

- Alting er blevet vendt op og ned, siger han i videoen, der er blevet set næsten 4000 gange.

- Det er en forfærdelig situation, som er kommet helt ud af det blå for os ansatte, fortsætter Joachin Vesterdal.

Han er blevet tilbudt at fortsætte som rådgivende part for advokatfirmaet Gorrison Federspiel, der nu har fået til opgave at finde hoved og hale i sagerne hos Scanleasing.

Selv om der stadig er mange ubesvarede spørgsmål, håber Joachin Vesterdal at kunne hjælpe kunder og samarbejdspartnere bedst muligt igennem krisen.

I en facebookgruppe for brugere af Scanleasing er der stor utilfredshed med firmaet og uvisheden om, hvad der vil ske med aftaler og biler.

- Jeg har mere behov for at fortælle andre, hvordan jeg har det i det her. Man er sur, man er trist, man er skuffet. Og måske har man været naiv på nogle forskellige punkter. Det er nogle af de følelser, der florerer inde i hovedet på en, siger Joachin Vesterdal oven på nyheden om hans arbejdsplads gennem tre år.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125