23948sdkhjf

Tid for Mr. Vartas fortjente otium

Torben Palkinn, dansk salgsansvarlig for Varta-batterier i mange år, går på pension.

BRANCHEPERSONER Det er rart at kunne trække sig tilbage fra et langt og aktivt arbejdsliv med ros og klap på skulderen. Og det får Torben Palkinn - vel nok kendt som Mr. Varta i Danmark - til fulde af sine europæiske chefer, der melder om hans tilbagetrækning til en pensionisttilværelse efter at være rundet de 70 år.

Torben Palkinn har i 17 år været tilknyttet Varta i Danmark og går på pension med udgangen af februar 2021. Den svenske virksomhed Clarios, tidligere Johnson Controls Power Solutions, som Varta hører under, er i færd med at finde en afløser.- Torben Palkinn har drevet den danske forretning frem på fornem vis for Clarios og vores kunder og har bidraget stærkt for Clarios’ position på det danske marked. Der skal lyde en stor tak til Torben, der nu går på en velfortjent pension, udtaler Fredrik Countakis, salgsdirektør for Nordøst Europa, og Andreas Stamborg, Nordisk salgschef hos Clarios i en fælles udtalelse.

Udlært i reservedele
Torben Palkinn er udlært reservedelsassistent hos den store Volvo-forhandler på Jagtvej i København, Svend Pedersen, inden har tog en merkonomuddannelse oveni. En overgang var han lagerforvalter for nødstrømsanlæg hos Mercedes, inden han i 10 år var værkfører på en Flügger farvefabrik.

Da han kom tilbage til autobranchen, var det som reservedelschef hos Danaford. Senere var han med til at lukke Domi, hvorefter arbejdspladsen blev Bosch med titel af salgschef, inden han blev country manager - eller landechef - for Varta.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141