23948sdkhjf

Konkursramt bilforhandler undersøges for mistænkelige forhold

Bilforhandleren Ahlgren & Andersen er gået konkurs. Det samme er ejeren bag.

Ahlgren & Andersen Automobiler A/S, som har slået sig op på "Danmarks billigste priser" og et udvalg på mindst 250 biler, er begæret konkurs. Det fremgår af et konkursdekret fra Skifteretten i Roskilde fra 14. august.

En række søsterselskaber er ligeledes under konkurs, da moderselskabet, Zero Bucks Invest ApS, er krakket. Det samme gælder for ejer Nicklas Ahlgren, der er gået personligt konkurs. Det skriver Finans.

Avisen har talt med konkursboets kurator, Andreas Mylin, partner i Accura. Han oplyser, at samtlige ansatte i koncernen - omkring 30 - er afskediget, og at konkursboet skylder penge til både udlejere, kreditorer og Skat. 

- Flere forhold påkalder sig opmærksomhed og er under undersøgelse, svarer advokaten på spørgsmålet om, om han har fundet noget mistænkeligt i forbindelse med konkursen. 

Zero Bucks Invests seneste årsregnskab viser et underskud på 1,8 mio. kr. - fra knap 9,3 mio. kr. overskud året før. Likvidbeholdningen nærmede sig et underskud på 50 mio. kr., og egenkapitalforrentningen (ROE) var negativ med 7,2 pct.

Finans har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nicklas Ahlgren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094