23948sdkhjf

CC-Cars skifter topchef

Stifteren af klassiker-forhandleren CC-Cars, Christian Jensen, giver stafetten videre til Cristian Grünhut Liborius.

DIREKTIONSGANGEN Det er 18 år siden, at Christian Jensen etablerede CC-Cars i Ans, som siden har udviklet sig til at blive ikke bare Skandinaviens største forhandler af klassiske biler, men også en betydelig spiller på det europæiske marked. Men nu har stifteren valgt at træde et skridt tilbage. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- CC-Cars er virkelig godt kørende. Jeg har gang i mange andre projekter ved siden af klassikerforretningen, som også kræver meget af min tid, så derfor er det passende, at jeg bliver frigjort for nogle af mine arbejdsopgaver i bilhuset i Ans, siger Christian Jensen.

Afløseren bliver Kristian Grünhut Liborius, som har været den daglige leder afdelingen i Odense

- Jeg købte min første klassiske bil af Christian Jensen tilbage i 2016. Dette blev startskuddet til det nuværende samarbejde. Vi har samme passion for klassiske biler og samme forretningsfilosofi, så da jeg foreslog at udvide med en afdeling i Odense, var Christian Jensen med på ideen, ,siger Kristian Grünhut Liborius.

I 2017 blev den fynske afdeling etableret med Kristian Grünhut Liborius som direktør. Nu får han samme rolle for bilhuset i Ans.

- Jeg kommer fortsat til at have base i Odense, men jeg vil selvfølgelig ofte være at finde i Ans, siger Kristian Grünhut Liborius, som også er blevet medejer i CC-Cars. Han fortsætter:

- Jeg har været i gamet i fire år, og jeg har haft en fantastisk læremester i Christian Jensen, som har introduceret mig til handlen med klassiske biler. Det er vigtigt for mig, at CC-Cars bliver kørt videre i samme ånd. Der bliver således ikke tale om en revolution af firmaet, men en videreudvikling.

Fortsat tilknyttet

Christian Jensen oplyser, at han fortsat vil vær en aktiv del af CC-Cars

- Jeg er stadig med i ejerkredsen samt bestyrelsen, hvor jeg vil arbejde for vores videre udvikling. Og selvfølgelig vil jeg fortsat have min gang i bilhuset - men ikke hver dag - ligesom jeg selvfølgelig stadigvæk vil varetage kontakten til nogen af CC-Cars’ faste og mangeårige kunder, lyder det fra Christian Jensen.bauer

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078