23948sdkhjf

Haas drømmer om syvendeplads blandt konstruktørerne

Kevin Magnussens Haas går efter at være bedre end Williams, Alfa Romeo og Alpha Tauri i 2020-sæsonen

En syvendeplads blandt de ti konstruktører.

Det er ambitionerne for det amerikanske Haas-mandskab i Formel 1 i 2020-sæsonen.

Det siger Günther Steiner, der er teamchef på Haas-holdet, der råder over kørerne Kevin Magnussen og Romain Grosjean, til Ekstra Bladet.

- Lige nu er syv eller otte det bedste, vi kan stile efter. Gene Haas (holdejer, red.) vil helt sikkert være mest glad for syvendepladsen, siger teamchefen til avisen.

I sidste sæson blev Haas blot nummer ni blandt de ti Formel 1-hold. Hvis syvendepladsen skal indfris i år, skal Haas formentlig slutte foran Alpha Tauri, Williams og Alfa Romeo.

Og det er bestemt en mulighed, lyder det fra holdets danske kører, Kevin Magnussen, der lige nu ser Haas som minimum bedre end to af konkurrenterne.

- Vi vil gerne op og være hurtigere end Alpha Tauri. Det er vores næste mål. Jeg tror, vi har styr på Williams og nogenlunde styr på Alfa Romeo. Ikke meget styr på, men jeg tror, vi er foran, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Placeringen i konstruktørernes mesterskab er vigtig, da den er afgørende for, hvor mange præmiepenge holdene får.

I Haas' tilfælde vil en syvendeplads ifølge Ekstra Bladet udløse en bonus til både kørere, ingeniører og mekanikere på holdet.

Haas fik en pointmæssig kedelige indledning på den forkortede 2020-sæson i Formel 1 i sidste weekend. Både Kevin Magnussen og Romain Grosjean måtte udgå af løbet i østrigske Spielberg.

Samme sted skal Haas tage revanche på søndag.

/ritzau/

Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.13