23948sdkhjf
>

Dansk Bilforhandler Union indgår aftale med NDI

Ny aftale skal sikre medlemmerne af Dansk Bilforhandler Union billigere priser på dæk, fælge og komplethjul

Dansk Bilforhandler Union, også kendt som DBFU, har indgået en aftale med Nordisk Dæk Import, NDI.

Det melder de to parter ud i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at aftalen indebærer, at medlemmerne af DBFU nu kan købe dæk, fælge og komplethjul til "særligt fordelagtige priser". 

- Vores medlemmer sælger cirka 50.000 biler om året, og vi har allerede aftaler inden for finansiering, forsikring, brændstof og reservedele. Nu har vi så indgået en større dækaftale gennem NDI, fortæller direktør hos DBFU, Karl-Ove Pedersen, i meddelelsen. 

- Vi har gjort det for at give medlemmer noget mere værdi, og med dækaftalen får medlemmerne ekstra skarpe priser og også mulighed for at optjene bonus til det enkelte medlem af DBFU på salg af dæk, fælge og komplethjul. På den måde vil vi hjælpe vores medlemmer til at tjene nogle flere penge på de biler, de sælger, uddyber han.

Aftale udløber i 2021 
Med den nye dækaftale har NDI og DBFU blandt andet også lagt særligt fokus på levering af komplethjul.

Det har man ifølge parterne gjort for at give medlemmerne mulighed for at lave en ekstra indtjening, når de sælger brugte biler, hvor et sæt nye hjul kan give bilerne et visuelt og sikkerhedsmæssigt løft og dermed skabe ekstra værdi for kunden.

- Vores konsulenter vil også tage på besøg hos medlemmerne for at blive endnu klogere på, hvordan NDI kan skabe værdi for dem. Aftalen med DBFU varer helt frem til udgangen af år 2021, og vi håber, at den kan skabe win-win situationer for alle parter, så det bliver mere attraktivt at være medlem af DBFU og medlemmerne kan få en endnu sundere forretning, fortæller Michael Dahl Christensen, der er kundekonsulent i NDI, i meddelelsen. 

Karl-Ove Pedersen uddyber, at han ser frem til samarbejdet med NDI.

- Vi glæder os til få samarbejdet med NDI i gang. Med NDI som leverandør får vores medlemmer adgang til et meget stort udvalg af dæk, fælge og komplethjul og en hurtig levering op til to gange om dagen. Jeg er sikker på, at NDI med kombinationen af det store udvalg og den hurtige levering kan gøre det endnu mere attraktivt at være medlem af vores forening.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.078