23948sdkhjf

Ford tilbageholder hybrid-bestseller - også i Danmark

Fords populære hybrid-SUV, Ford Kuga, bliver nu i en række tilfælde tilbageholdt på markeder over hele Europa, herunder også Danmark. Det oplyser Ford.

"Ford Motor Company har i forbindelse med virksomhedens løbende kvalitetsprocesser identificeret en potentiel korrektion af monteringen af et stik til batteriet i Ford Kuga Plug-in Hybrid. Antallet af potentielt berørte Ford Kuga Plug-in Hybrid i Danmark er 2.708," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Som følge af kvalitetstjekket vil planlagte udleveringer af Ford Kuga Plug-in Hybrid blive forsinket til efter 3. juli 2020. Ford Motor Company forbereder de nødvendige serviceinstruktioner til alle landets Ford-forhandlere, oplyser bilfabrikanten videre.

Ford Kuga er ellers hurtigt kommet i top blandt danske bilkøberes foretrukne grønne bilmodeller. Kun tre måneder efter, der åbnedes op for bestilling af bilen i Danmark, havde Ford afsat de første 5000 eksemplarer.

Størstedelen skulle leveres inden efteråret, men det er uklart, om det stadig kan nås.

Ford Motor Company understreger, at der ikke er nogen sikkerhedsrisiko ved at køre i Ford Kuga Plug-in Hybrid, hvis man som kunde allerede har fået den udleveret.

Læs mere om: Ford
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109