23948sdkhjf

Østjysk BMW-specialist vil geare op

Koed planlægger at ekspandere i Norge.

STRATEGI BMW eksperten KOED er inde i en rivende udvikling.

Igennem de sidste mange år har indehaver, Henrik Sørensen ladet de indtjente midler både hvile og arbejde til ren virksomheds udvikling, tillige ekspanderet, optimeret og moderniseret - meget endog via straksafskrivninger, hvor noget kunne have været aktiveret. Benævnte er sket i de seneste regnskabsår og alt sammen i stedet for at komme ud med større almene driftsresultater. Ved udgangen af 2019 står selskabet eksempelvis stærkt med en Soliditetsgrad på 50%. Året 2019 slutter stort set på samme resultat før skat som i 2018, lyder vurderingen fra bestyrelsesformand Jens Sørensen.

- Selskabet i dag en stabil økonomisk platform og står således stærkt rustet til en større markeds ekspansion. Noget vi faktisk allerede tog fat i for kort tid siden specielt med ny etableringerne i Lystrup ved Århus og her senest i de spændende lokaliteter hos My Garage i Vejle. Sidstnævnte er netop gået i drift og er tæt på at være 100% funktionsdygtig, siger indehaver Henrik Sørensen. Han glæder sig desuden over, at den nylige AutoIndex 2020 måling, hvor BMW er nummer et på listen over bilfolkets samlede tilfredshed.

Henrik Sørensen fortsætter:

- Sammen med vores bestyrelsesformand, den branchekendte Jens Sørensen, har vi lavet en mapping strategi, hvor vi blandt andet har analyseret potentialer via Jens Sørensens 3M model (Marked(er), Metoder, Mekanismer), som har gjort det nemmere for os at få indsigt og overblik over, hvor pengene bedst sættes ind, udtaler Henrik Sørensen.

Muligheder i Norge
Jens Sørensen oplyser, at firmaet har blik for det øvrige nordiske marked og allerede i dag har en solid markedsposition i Norge.

- Vi arbejder på en yderligere udbygning ud fra den adresse, vi allerede opererer ud fra oppe i Norge. Det er dog vigtigt at bevare den rette balance i forhold til at brede vingerne endnu mere, idet alt jo helst skal ske under stor ansvarlighed, udtaler bestyrelsesformand Jens Sørensen. Han fortætter:

Koed - og dermed Henrik - gør ikke noget overilet og alt for vovet, men forstår alligevel at finde nye veje på en pragmatisk og intelligent måde, uddyber Jens Sørensen.

Jens Sørensen oplyser, at Koed går efter at fordoble sin volumen inden for en ganske kort årrække,.

- Vi vil dog hellere være unikke end nødvendigvis store. Der er således nu planlagt efter at opnå en pæn trecifret million omsætning. Oveni de nye etableringer har vi også en meget stærk spændvidde i hele Koeds produktprogram. Dette indbefattet alt fra nye originale dele helt ned til brugte dele, hvilket - udover de kendte afsætnings kanaler - også er blevet bemærket på de store handels platforme Amazon og eBay, som er interesseret i bl.a. KOEDs database, lyder det fra Henrik Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125