23948sdkhjf

Gratis annoncering på Facebook

Bilportalen biltorvet.dk tilbyder forhandlere, der annoncerer på biltorvet.dk, gratis annoncering på Facebook samt opslag på egen Facebookside og opsætning af Google My Business, hvor salgsbiler vises på Google.

MARKEDSFØRING Biltorvet udvider indholdet af digitale tilbud til sine forhandlere. Det sker for  at klæde bilforhandlere bedst muligt på i den nye virkelighed, hvor bilkøbere er mere online.

- Vi er bilforhandlernes eget IT-selskab. Derfor er det helt naturligt for os at kaste flere fordele ind i at annoncere på vores fælles salgsportal biltorvet.dk. På denne måde kan vi bedst muligt ruste forhandlerne til den nye digitale virkelighed, hvor bilkøberne er online mere end nogensinde og derfor skal fanges der, siger Tim Kongsbach, Product Owner, Biltorvet. Han oplyser, at det allerede nu er gratis for forhandlere at få et byttebilsmodul på deres hjemmeside. Men nu får alle forhandlere altså flere gratis digitale værktøjer med uden beregning.

Derfor annoncering på Facebook

72% af alle danskere besøger Facebook flere gange dagligt. Med den nye digitale reklamepakke fra biltorvet.dk får forhandlere mulighed for at udvide det digitale salgsvindue og får en større eksponering af salgsbilerne på et medie, som kunderne besøger flere gange dagligt.

Forhandlere, som annoncerer på biltorvet.dk får den klassiske annoncering på portalen, bytteprisfunktion på hjemmesiden, Facebook-annoncer (der bliver betalt via annonceprisen på biltorvet.dk), Facebook-opslag, Google My Business inklusive visning af salgsbiler. Derudover laves der fælles annoncering af alle biler fra biltorvet.dk via bannere og såkaldt retargeting på store danske sites som Ekstra Bladet, BT, Gul og gratis, MSN, TV2, Berlingske og Jyllands-Posten m.m.


Meget mere end en bilportal
- Det er også for at gøre opmærksom på, at vi har gennemgået en transformation og nu er et fuldblods mediebureau, der kan hjælpe bilforhandlere med avanceret digital markedsføring hele vejen rundt, uden at forhandlerne behøver gøre sig til eksperter i det. Vi har tonsvis af erfaring og et enormt datagrundlag i biltorvet.dk, som kan udnyttes på smarte måder og det kommer alle forhandlerne, som annoncerer på biltorvet.dk til gode - vi kender brugerne og kan målrette annoncer som aldrig før.

I den gratis digitale reklamepakke fra Biltorvet får man som annoncør på biltorvet.dk produktet Facebook Free. Det betyder, at Biltorvet laver opslag på forhandlerens egen Facebookside og annoncer, som målrettes folk, der er i markedet for at købe bil eller har besøgt biltorvet.dk. Alle opslag på Facebook vil være med bilforretningen som afsender.

Derudover får forhandleren øget synlighed af sin forretning og salgsbiler lokalt på Google gennem en gratis opsætning af Google My Business. bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125