23948sdkhjf

Ekspanderer med ladestandere

Ladeoperatøren Sperto, der også kalder sig for Danmarks åbne ladenet, ekspanderer på alle fronter. Selskabet har netop vundet en af de første og største aftaler i den almene boligsektor samt opsætning af endnu en hurtiglader.

ELBILER I den forløbne måned offentliggjorde Postfunktionærernes Almene Boligforening, at man tog et markant initiativ med etablering af ladestandere i 16 af foreningens afdelinger. Men det præcise omfang eller valget af ladeoperatør fremgik ikke.

Den uafhængige ladeoperatør Sperto kan nu afsløre at have vundet opgaven med at etablere og drive intet mindre end 74 ladestik fordelt på 16 afdelinger i PAB.

- Vi er ydmyge over for opgaven men samtidig stolte over at blive valgt som leverandør til en af de første og største aftaler om ladestandere i en almen boligforening, udtaler direktøren for Sperto, Erik Thrane.

Erik Thrane mener, at Sperto er blevet valgt på baggrund af ladestandere i høj kvalitet samt en åben løsning, der giver beboerne mulighed for at lade til en lav pris pr. kWh.

- Mange siger, at opladning er en jungle. Men vi gør det altså let og billigt at lade uden oprettelse, abonnement eller andre dikkedarer, mener Erik Thrane.

Også på Vestkysten

Danmarks åbne ladenet har også vundet opgaven med at etablere endnu en hurtiglader i Vestjylland, som indtil for nylig var en sort plet på ladekortet. Men det er ved at være fortid, for Sperto driver nu den hurtigste ladestander på hele Vestkysten i Søndervig.

Derudover driver Sperto i Ringkøbing den hurtigste ladestander i hele Vestjylland inden for en radius af cirka 120 km. Og den nye stander, der snart afsløres i en tredje vestjysk by, er med til at gøre området endnu mere tilgængeligt for elbilister. Det gælder ikke mindst turister i elbil, hvilket det lokale erhvervsliv får glæde af.

Grøn omstilling

- Vi kalder os Danmarks åbne ladenet, fordi vi vil dække hele landet med opladning til rimelige priser for alle elbilister. Vi er godt begyndt med over 100 offentlige ladestik, men vi vil fortsat ekspandere kraftigt i hele landet. Vi er glade for opbakningen fra bl.a. kommuner, virksomheder og boligforeninger til princippet om tilgængelighed for alle. Sammen skaber vi forandring og grøn omstilling til elbiler, udtaler Erik Thrane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.32