23948sdkhjf

Elektriske vandpumper hos Nissens

Den danske leverandør af termiske løsninger, Nissens Automotive, har inkluderet vandpumper i sortimentet, der er relevant i forhold til også el- og hybridbiler.

OPGRADERING Introduktionen af elektriske vandpumper i Nissens’ sortiment fra juli følger i hælene på producentens ambitiøse strategi om produktudvikling, som positionerer virksomheden som den mest omfattende udbyder af termiske og effektive systemløsninger i høj kvalitet. Den nye produktgruppe inkluderer både hjælpe- og primære vandpumper og dækker 35 af de mest attraktive dele i den europæiske bilpark.

- Elektriske vandpumper er et naturligt skridt for Nissens. Vi har allerede en af de mest omfattende motorkølingsløsninger i eftermarkedet, og vi har bevist, at vi har den erfaring og knowhow, der skal til, for at udvikle tekniske produkter i høj kvalitet, forklarer Executive Vice President for Nissens Automotive, Klavs T. Pedersen, og uddyber:

- Fokus har været på kvalitet, sikkerhed og løsninger, som rent faktisk fjerner arbejdsbyrden fra mekanikeren. Og vi er stolte af at kunne præsentere en produktgruppe, der gør lige præcis dét.

Sikring mod overophedning

Nissens har implementeret en sikkerhedsfunktion i sine vandpumper, som sikrer, at produktet ikke overopheder, hvis kompressorhjulet skulle sætte sig fast. Hvis det sker, vil produktet gå i en lavtrykstilstand og sænke ampere-niveauet.

- Det er en funktion, vi er stolte af at kunne præsentere, da det giver bilejere en klar fordel. Og, som det altid er tilfældet, med vores produkter er alle dele fremstillet af plastikelementer i højeste kvalitet; forbindelser ydeevne og alle vibrationsomformere og monteringsbeslag matcher originale dele for en hurtig og sikker installation, siger Klavs T. Pedersen.

Beslag og skruer sparer tid

Særligt installationsprocessen har været i fokus under udviklingen af vandpumperne. Nissens Automotives kendte ’First Fit’ koncept er også gældende for vandpumpesortimentet, som sigter efter at reducere installationstiden for mekanikere.

- Ved udskiftning er pumpen sjældent den primære udgift - det er derimod tiden, mekanikeren bruger. For at lette installationsprocessen er skruer og beslag inkluderet i kassen, når det er nødvendigt, så mekanikeren ikke skal skaffe det andetsteds, siger Klavs T. Pedersen.

Fakta om vandpumpe-programmet 

Nissens sortiment af elektriske vandpumper består af 35 varenumre, der dækker størstedelen af det europæiske eftermarked. Vandpumperne er del af Nissens’ ’First Fit’ koncept, som betyder, at de leveres med skruer og beslag hvor nødvendigt for en hurtig og nem installation. Alle Nissens vandpumper er i kvalitet, der matcher OE.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266