23948sdkhjf

Værkstedskæde støtter håndbolden

AutoPartner har i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund uddelt ny pris til de mange frivillige i håndboldklubberne,

SPONSOR AutoPartner har i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund, DHF, udarbejdet en ny pris til de mange frivillige i håndboldklubberne, der hver dag slider for at både børn, unge og voksne kan spille håndbold i de lokale klubber. Prisen som Årets hverdagshelt 2019 tilfaldt Sven Hjort fra håndboldklubben FIF. Juryen bestående af fire medlemmer: Dansk Håndbold Forbunds generalsekretær, Morten Stig Christensen, den tidligere landsholdsspiller Janne Kolling, formanden for Dansk Håndbold Forbunds bredde- og udviklingsudvalg Betina Lyng Bjerre samt marketingchef hos AutoPartner, Sanne Fredsøe.

Foruden hovedpræmien på 20.000 kroner, hvoraf halvdelen går til den frivillige selv og den anden halvdel til et arrangement i den frivilliges klub, har 2.-5. pladsen vundet et gavekort på en middag til en værdi af 2.500 kr.

- De frivillige er hjulene, der får maskinen til at køre i dansk håndbold. Derfor er den her pris en hyldest til de frivillige og en anerkendelse af deres store indsats. Og selvom der jo kun er én, der kan vinde hovedpræmien, så kan og skal prisen være med til at sætte fokus på det helt uvurderlige arbejde, som de frivillige bidrager med i og omkring de danske håndboldhaller, siger Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund.

AutoPartner har gennem en årrække støttet og sponsoreret dansk håndbold lige fra guldkampe på tv til håndbold i de små, lokale foreninger. Og for Sanne Fredsøe, der er marketingchef hos AutoPartner, er prisen en naturlig forlængelse af ambitionen om som værkstedskæde at være relevant og til stede i lokalmiljøet:

- AutoPartner er lokale værksteder. Vi synes derfor, det var oplagt at støtte op om de lokale håndboldhelte, der findes i håndboldklubberne – for vi reparerer jo ofte bil for både medlemmer, trænere og mange andre, der har deres daglige gang i håndboldklubben, ligesom mange AutoPartnere også selv har børn, der træner på det lokale håndboldhold. Vi vil gerne give et klap på skulderen for den ekstra indsats, som vi ved, der er rigtig mange, der yder. For os er det vigtigt at være lokale og være dem der hjælper ved store og små udfordringer – præcis ligesom de frivillige i foreningerne.

AutoPartner og DHF glæder sig allerede til efteråret 2020, hvor det igen er muligt at indstille sin Håndboldens Hverdagshelt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11